Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Šventojoje apvogta Stano šeima: ilgapirščiai išnešė elektrinius paspirtukus

Šiuo metu Šventojoje su šeima laiką leidžiančiam Stano poilsis apkarto – ilgapirščiai įžūliai pavogė šeimai brangius paspirtukus. Tiesa, atlikėją džiugina tai, kad nusikaltimą įamžino vaizdo kameros – dėl to jis vagims siūlo nevargti ir paspirtukus atiduoti gražiuoju.
Stano šeima
Stano šeima / Asmeninio albumo nuotr.

Šiuo metu su šeima kasmetiniame amerikietiškų automobilių sąskrydyje laiką leidžiantis Stano penktadienį susidūrė su įžūliu nusikaltimu – vos atlikėjui akis nusukus nuo šeimos paspirtukų, šie paslaptingai išgaravo.

Supratęs, kad liko apvogtas, Stano pasidalijo savo istorija, kurioje – ir draugiškas pasiūlymas vagišiams.

„Taigi, jungiamės į nukentėjusių nuo ilgapirščių Lietuvos pajūryje būrį! Penktadienį atvykom į kasmetinį amerikietiškų automobilių sąskrydį Šventojoje „American Spirit 2021“.

Tobula atmosfera, savo chebra, puiki nuotaika. Netoliese išsinuomojome namuką. Na, ir patogiam susisiekimui iš namų atsivežėm porą savo paspirtukų.

Vienas jau penkerių metų senumo, iškleręs, bet dar gyvas „Segway“. Kitas „Xiaomi“. Naujesnis, bet jau be kojelės ir galinio sparno. Žodžiu, tikrai daug naudojami elektriniai paspirtukai.

Paspirtukus pastatėme šalia savo automobilio, kur ir sukinėjomės. Kažkuriuo momentu (apie 23.30) aršiausias šventės dalyvis, Joana, nulūžo ant šieno. Na, tai aš ją ant kupros ir namo.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Amerikietiškų automobilių sąskrydis „American Spirit 2021“
Luko Balandžio / 15min nuotr./Amerikietiškų automobilių sąskrydis „American Spirit 2021“

Pala... O kur paspirtukai? Ką tik buvo čia ir nebėra... Iškvietėme policiją, apklausėme aplinkinius – viskas kaip priklauso. Na, tikrai pavogė.

Tačiau su liūdesiu galiu konstatuoti kad iki Sopranų klano mūsų vagišiams toli. Tiesiai priešais paspirtukus stovėjo net keletas mašinų su įjungtais vaizdo registratoriais. Surinkome duomenis ir iš kitų automobilių, nes kas antras su registratoriais.

Žodžiu, mieli vagys, ateikite ir palikite paspirtukus kur nors prie įvažiavimo į renginį. Ir niekas jūsų neklaus ir nelies.

Priešingu atveju vakare visą videomedžiagą perduosim policijai ir paskelbsime tarpkurortinę jūsų paiešką“, – nekokias naujienas vagims pranešė Stano.

15min atlikėjas atskleidė dėl pačių paspirtukų smarkiai neišgyvenantis, tačiau likęs nuliūdintas fakto, kad kurortuose vis dar negalima palikti nors kiek brangesnių daiktų be akylos priežiūros.

„Tuos paspirtukus turime jau daug metų. Visada džiaugėmės, kad Lietuvoje jau pasikeitė kultūra, kad paspirtukus jau galima palikti prie parduotuvės, prie degalinės, kad kultūra jau pasikeitė ir gyventi yra pakankamai saugu. Liūdna dėl to, kad vagysčių laikai grįžta – šią vasarą ne vienas mano pažįstamas buvo taip pat apšvarintas“, – nuogąstavo Stano.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius