-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Tadas Rimgaila atskleidė iki šiol niekam nežinomą savo silpnybę

Pasitikintis savimi prieš kameras, stebinantis šokiais ant parketo ir drąsiai reiškiantis savo nuomonę – visa tai apibūdina žinomą šokėją ir renginių vedėją Tadą Rimgailą. Visgi retai kalbantis apie asmeninius dalykus, šį kartą vyras prisipažino turintis didžiulę baimę... skrydžiams lėktuvu!
Tadas Rimgaila, Liucina Rimgailė, V.Mickevičius ir Elena Leonova
Tadas Rimgaila, Liucina Rimgailė, V.Mickevičius ir Elena Leonova / Ramūno Tangurio nuotr.

Atrodytų, kaip tai įmanoma? Juk dar „Žuvėdros“ laikais tiek čempionatų ir pasirodymų vyko JAV, Rusijoje, visoje Europoje. T.Rimgaila teigia, kad tai visuomet buvo sudėtingiausia ir baisiausia kelionių dalis.

„Žinokite, nei tabletės, nei jokie žodžiai nepadeda! Kai skrydis trunka keliasdešimt valandų ir visi ramiausiai miega, man atrodo, kad širdis iššoks ir į kelionės tikslą atskrendu nežmoniškai pavargęs!“ – juokiasi vyras. „Tiesiog mėgstu jausti žemę po kojomis, todėl dievinu vairuoti, mėgstu plaukti laivu“.

Dėl savo baimės Tadui teko pakovoti su savimi ir prieš savo įmonės fotosesiją, kuri buvo numatyta viename prie Vilniaus esančių aeroklubų.

Ramūno Tangurio nuotr./Tadas Rimgaila
Tadas Rimgaila

„Po vasaros daugės darbo su juridiniais asmenimis, todėl prisistatome jiems šūkiu „Jūsų renginių pilotai“. Tai buvo idėja, kurią pasiūlė Tadas, o aš įgyvendinau. Toks principas yra dažnas ir planuojant mūsų klientų renginius, kuriuos organizuoju, koordinuoju, dekoruoju,“ – pasakoja Tado žmona Liucina.

„Naujam renginių sezonui plečiame savo komandą. Prie mūsų prisijungė profesionalus aktorius, vienintelis Lietuvoje vienračiavimo ir ekvilibristikos šou artistas V.Mickevičius bei šokėja Elena Leonova. Jie turi vertingos renginių vedimo patirties, todėl labai smagu, kad nuo šiol galėsime pasiūlyti savo užsakovams kokybiškas jų paslaugas, – džiaugsmo neslepia T.Rimgaila. – Tai būtina, nes jau dabar pradedamos planuoti ir žiemos šventės“.

Ramūno Tangurio nuotr./V.Mickvičius, Liucina Rimgailė, Tadas Rimgaila ir Elena Leonova
Ramūno Tangurio nuotr./V.Mickvičius, Liucina Rimgailė, Tadas Rimgaila ir Elena Leonova

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius