Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tado Lukoševčiaus butą už skolas perėmė bankas

Teisiamųjų suolą trinantis buvęs grupės N.E.O. dainininkas Tadas Lukoševčius – oficialiai benamis. Kone milijoną litų kainavusį prabangų Tado butą už susikaupusias milžiniškas skolas perėmė bankas DNB. Dabar buto nuosavybės teisė priklauso bankui, o Tadas jame gyvena laikinai – tol, kol bankas jį iškraustys.
Tadas Lukoševičius teisme
Tadas Lukoševičius teisme / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Tokiu būdu bankas atgaus bent dalį Tadui paskolintų pinigų: viešai gyręsis, kad butas kainavo beveik milijoną, buvęs dainininkas teisme pripažino būstą pirkęs už banko paskolą. Paskolos Tadas nemokėjo, o antstoliams bandant turtą parduoti už kuo aukštesnę kainą neįsileido nei jų, nei pirkėjų.

Tai – liūdna žinia Tado Lukoševičiaus apgautiems žmonėms, iš kurių vyras pasiskolino ir iššvaistė apie pusę milijono. Netekęs buto, Tadas prarado ir paskutinę galimybę su jais atsiskaityti.

Tiesa, kol kas Tadas dar turi stogą virš galvos: iškraustymo procesas nebaigtas. Tačiau vargu ar jis ilgai truks: tapęs būsto savininku, bankas perėmė ir įsipareigojimą mokėti už komunalines paslaugas – Tado skolos už jas siekia dešimtis tūkstančių litų, vien už šildymą vyras skolingas per 20 tūkst., o bendros skolos už komunalines paslaugas viršija 30 tūkst. Lt.

Kita buvusio dainininko bėda – išmestas į gatvę jis nebegalės vykdyti teismo nurodymo kasdien nuo 10 val. vakaro iki vidurdienio būti namuose. Tokiu atveju Tadui gali tekti vėl srėbti areštinės košę – tris mėnesius jis jau praleido už grotų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius