Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tapytojos Dovilės Bilkštienės vasaros akimirka prie ežero: ant lieptelio pozavo visiškai nuoga

Tapytoja Dovilė Bilkštienė paskutinėmis vasaros dienomis mėgaujasi poilsiaudama prie ežero Ignalinos rajone. O keletą intymių romantiškų akimirkų įamžino improvizuotoje fotosesijoje.
Dovilė Bilkštienė
Dovilė Bilkštienė / Asmeninio archyvo nuotr.

Neseniai debiutinę savo paveikslų parodą „Išmušta perspektyva“ pristačiusi, vėliau paveikslą Andriui Užkalniui aukcione pardavusi menininkė D.Bilkštienė šįkart stebina ne paveikslais, o savo pačios nuotraukomis: fotosesijoje, vykusioje prie ežero, ji įsiamžino visiškai nuoga.

Improvizuotą fotosesiją menininkė surengė Palūšėje, prie ežero, kur su šeima atostogauja.

„Dienos metu, kai vaikai miegojo, su vyru nuėjome išsimaudyti, o ant lieptelio spontaniškai kilo idėja pasidaryti kelis kadrus, nes buvo labai gražus dangus“, – Žmonės.lt pasakojo D.Bilkštienė. Improvizuota fotosesija užtruko apie 10 minučių.

Asmeninio archyvo nuotr./Dovilė Bilkštienė
Asmeninio archyvo nuotr./Dovilė Bilkštienė

„Rezultatu likome patenkinti. Žinoma, buvo dvejonių, kad galbūt nuotraukos pernelyg atviros, bet man jos pasirodė tikrai gražios, todėl surizikavau ir paviešinau“, – sako Dovilė.

Ji juokdamasi užsiminė, kad fotografavimosi metu buvo kiek nejauku, nes netoliese plaukiojo valtys su žvejais. „O ir ant netoliese esančių lieptelių labai greitai ėmė daugėti „žvejų“. Matyt, fotografuotis sugalvojome tuomet, kai buvo geras žuvų kibimo laikas“, – juokėsi Dovilė.

Asmeninio archyvo nuotr./Dovilė Bilkštienė
Asmeninio archyvo nuotr./Dovilė Bilkštienė

Tai ne pirmas kartas, kada D.Bilkštienė apsinuogina prieš fotoobjektyvą. Prieš kelerius metus dėmesio ji jau buvo sulaukusi dėl savo drąsos: pozavo erotinėje žurnalo „Playboy“ surengtoje fotosesijoje.

„Pavadinčiau tai prieskoniais šeimyniniame gyvenime. Tai buvo netyčinė fotosesija, pikantiška akimirka. Tai nebuvo karjeros vingiai... Fotosesiją lėmė ginčas su vyru, – Žmonės.lt tąsyk pasakojo Bilkštienė. – Po pirmo gimdymo buvau nusivylusi savimi – atrodė, kad su manimi kažkas negerai, kad visos aplink gražios, jaunos, o aš ne. Vyras nesutiko: sakė, kad aš labai graži ir galėčiau pozuoti „Playboy“, nors aš buvau įsitikinusi, kad iki to man – kaip kiaulei iki mėnulio. Tada po savaitės sulaukiau skambučio – pakvietė pozuoti kito mėnesio žurnalo numeriui. Vyras labai norėjo įrodyti savo tiesą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius