Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarasovienė: man šeimyninių šlepečių dar neaukite

Seksualiausiųjų dešimtukuose, patraukliausiųjų šimtukuose ir panašiuose jau kasdienybe tapusiuose rinkimuose Violetos Tarasovienės nebėra. Dabar ji – ne patraukli vilioklė žybsinčiomis akimis, o atsidavusi žmona ir motina, rašo žurnalas „Žmonės“.
Violeta Tarasovienė
Violeta Tarasovienė / Redo Vilimo/BFL nuotr.

Bet neskubėkite jos apauti šeimyninėmis šlepetėmis ir nuo sienos nuplėšti plakato su jos atvaizdu! „Mano akys švyti nuo aistros vyrui, o motinystė moteriškumui tikrai nekenkia“, – įsitikinusi dainininkė, gimus jaunėlei dukteriai išleidusi naują albumą.

„Lietuvoje įsišakniję tokie kvaili stereotipai, kad nors galvą į sieną daužyk. Ak, čia Marijos žemė: jeigu moteriai per trisdešimt, negalima rodyti kojų. Kur ji, sena boba, lenda su trumpu sijonu! O jei moteris pagimdė, turi tūnoti namie mažiausiai pusę metų, niekur nekišti nosies ir maitinti vaiką savo pienu. Jei moteris nėščia – irgi negali niekur rodytis, nes ji nėščia ir negraži. O dar lipti ant scenos su pilvu – Jėzau, kokia tragedija. Ir niekam nesvarbu, kad būsimoji mama puikiai jaučiasi“, – kalbėjo V.Tarasovienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius