-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Tarasovienė su dukrele tapo tėčio palaikymo komanda (nuotraukos)

Muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai“ Valentino dienos filmavime Violeta Tarasovienė vaikščiojo be grimo, be vakarinio makiažo, be puošnių drabužių ir vis dar be savo scenos partnerio Gintaro Mikalausko, kuris dėl patirtos traumos sustabdė dalyvavimą projekte.
Violeta Tarasovienė su dukrele Gabriele
Violeta Tarasovienė su dukrele Gabriele / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šou rengėjai skendi nežinioje, ar G.Mikalauskas sugrįš ir kada tai nutiks. Svarstomos visos šio dueto likimo galimybės: jei aktorius spės pasveikti, pora sugrįš į „Žvaigždžių duetus“, o jei ne – gali tekti atsisveikinti su projektu abiems dainininkams.

Nepaisant to, Violeta nepraleido muzikinės kovos filmavimo ir jame pasirodė su mažąja dukrele Gabriele. Viliaus Tarasovo moteriškės per repeticiją atidžiai sekė tėčio pasirodymą, o po jo išsakė pastabas. Tą patį padarė Viliaus scenos partnerės Giedrės Balutytės mokytoja Rosita Čivilytė.

Angeliuką primenanti mažoji Gabrielė smalsiai apžiūrinėjo tėvų darbo vietą, prieš filmavimą leidosi nešiojama tėčio ir kitų scenos žvaigždžių (ypač mažąja džiaugėsi Džordana Butkutė), o vėliau smagiai čiauškėjo be vietos „Žvaigždžių duetų“ scenoje bent laikinai likusios mamos glėbyje ir plojo projekte vis dar besivaržančiam tėčiui bei jo partnerei Giedrei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius