Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV studijoje susituokęs tarologas L.Malinauskas – vėl vienišas: išsiskyrė su 23 metais jaunesne žmona

Prieš ketverius metus, 2017–ųjų gegužės 5 dieną, tarologas Leopoldas Malinauskas televizijos laidos „KK2 penktadienis“ studijoje vedė 23 metais jaunesnę išrinktąją Rasą. Jaunuosius sveikinimo artimiausi draugai, dabar jau išsiskyrę Vilčinskai, dainavo Liepa, Laisva. Tačiau šiandien Leopoldas – vėl vienišas. Jis ir Rasa oficialiai išsiskyrė. Skyrybų iniciatorius – ne Leopoldas.
Leopoldas Malinauskas su žmona Rasa
Leopoldas Malinauskas su žmona Rasa / Žygimanto Gedvilos / 15min ir LNK nuotr.

Tarologo širdis dėl nepavykusios santuokos kraujuoja. Leopoldas mano, kad dėl skyrybų kaltas ir jo darbas. Būrimas iš kortų darbo valandų neturi, žmonės skambinėja visa parą, žmona gali pagalvoti, kad vyksta ne darbas, o romanas, rašoma televizijos pranešime spaudai.

„Trečią ryto keliesi iš lovos, eini į balkoną, klausau, na negali garsiai kalbėti, nes tyla, naktis, kitą naktį vėl 3 ryto (skambina). Ką sakytų žmona, kuri nedirba tokio darbo? Kad turi paną? Pas jus romanas? Viskas“, – svarsto tarologas, kurio interviu apie skyrybas bus rodomas ketvirtadienio vakarą LNK laidoje „KK2“.

LNK nuotr./Leopoldas Malinauskas su žmona Rasa
LNK nuotr./Leopoldas Malinauskas su žmona Rasa

Tačiau, pasak Leopoldo, šiuolaikinės moterys visai kitokios nei anksčiau. Joms vyrų nebereikia. Ir kuo toliau, anot tarologo, tuo labiau vyrai nueis į gyvenimo paraštes.

„O kam jis reikalingas? Vanduo pats atbėga, nešti nereikia, radiatoriai šilti, malkų ruošt nereikia. Vyrai 2000 metų kūrė pasaulį ir jame tapo nereikalingais. Visiškai nereikalingais. Ir dar ta Stambulo konvencija, kuri mums gresia. Oi, kiek bus teismų“, – aktualijomis dalijosi pašnekovas.

Leopoldas Malinauskas apie naujus santykius negali net pagalvoti. Nusivylimas dėl žlugusios santuokos spaudžia širdį, o ir meilės kortos nerodo jokios meilės. Beje, išsiskyręs Leopoldas persikėlė ir į naujus namus.

15min primena, kad pora tuoktuvėms buvo pasirinkusi neįprastą vietą – televizijos studiją. Filmuojant kameroms jaunavedžius sutuokė čia atvykusios Vilniaus civilinės metrikacijos skyriaus darbuotojos. Jaunavedžiai meilę prisiekė laidos „KK2 penktadienis“ filmavimo metu.

Buvusi kirpėja R.Jastromskienė su L.Malinausku susipažino Šiauliuose, jo vedamuose okultizmo mokymuose. Tarologas ir buvusi jo mokinė iki vestuvių draugavo maždaug 3,5 metų.

Leopoldui tai buvo trečia santuoka, Rasai – antra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius