Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarp pretendenčių į šauniausios damos titulą – ir A.Adamkienės antrininkė

TV3 projekte „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“ visų žiūrovų akys dažniausiai krypo į ponią Genovaitę iš Kauno. Moteris prisipažįsta, kad lyginama su ponia Alma Adamkiene ji yra išties dažnai.
Damos atskleidė savo talentus ir įrodė, kodėl yra vertos čia dalyvauti
Damos atskleidė savo talentus ir įrodė, kodėl yra vertos dalyvauti projekte. / BFL nuotr.
Temos: 1 Alma Adamkienė

Į ponią A.Adamkienę moteris panaši ne tik savo išvaizda, bet ir manieromis, elegancija, ramiu būdu.

„Man jau tai įkyrėjo. Kai tik ponai Adamkai atvyko į Lietuvą, ir prasidėjo... Pamatę žurnalo viršelį su ponia Alma, mano mokiniai nenustygo vietoje ir vis kartojo, kad ten pavaizduota aš. Paskui nuolatinių komentarų sulaukdavau parduotuvėje ir kitur. Gaila, kad šiame projekte šis dalykas išaiškėjo, nes nenoriu, kad ponia tai sužinotų. Nenoriu jos įžeisti – juk sakyti, kad esu panaši į ponią Almą, iš mano pusės paprasčiausiai yra nekuklu“, – dėmesio vengė moteris.

Jaunystėje aktyviai tinklinį žaidusi ir gimnastikos užsiėmimus lankiusi moteris ir dabar nepamiršta sporto. Fizinio lavinimo mokytoja dirbanti Genovaitė iki šiol moko pradinukus ir tai norėtų daryti tiek, kiek leis sveikata.

Nenoriu jos įžeisti – juk sakyti, kad esu panaši į ponią Almą, iš mano pusės paprasčiausiai yra nekuklu.

„Buvau padariusi dvejų metų pertrauką, nedirbau. Tuo metu man buvo taip nuobodu, liūdna – buvau pripratusi prie veiklos. Dabar džiaugiuosi vėl galėdama dirbti, nes bendraudama su vaikais turiu pasitempti, mano gyvenimas vėl yra visavertis. Labai myliu vaikus“, – patikina dalyvė.

Daugiau nei 30 metų mokytoja dirbanti moteris ketina suderinti darbą ir dalyvavimą šiame projekte. Tai, kad mokytoją išvys televizijos ekrane, Genovaitės mokiniai dar nežino.

„Manau, tai sužinoję, turėtų labai nustebti. 30 metų dirbau mokykloje, labai draugiškai sutariau su mokiniais ir manau, kad jie mane palaikys“, – kalbėjo 67 metų moteris.

Genovaitę palaikys ne tik mokiniai, bet ir šeima: didžiausi moters džiaugsmai – Ispanijoje šeimą sukūręs sūnus ir Jungtinėse Valstijose gyvenanti dukra, sportinių šokių šokėja, bei keturi anūkai. Moteris apgailestauja, kad su ja nebėra nuo sunkios ligos mirusios vyriausios dukros ir šokių grupėje „Todes“ šokusio, bet avarijoje žuvusio anūko.

Genovaitės namuose Kaune laukia ir ją palaiko vyras, su kuriuo ji spėjo kartą išsiskirti ir du sykius susituokti.

„Pamaniau, kad nieko geresnio už jį šiame pasaulyje nerasiu“, – nusišypsojo projekto dalyvė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius