Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarp R.Vilkončiaus ir I.Valinskienės – šaltukas

Po penkių savaičių mėnesio bendro darbo projekte „Kviečiu šokti“ Inga Valinskienė ir Rolandas Vilkončius vis dažniai žiūri į skirtingas puses. Ingos ekspresyvumas atsimuša į Rolando Vilkončiaus abejingumą ir šaltumą viena seksualiausių Lietuvos moterų tituluojamai savo laidos partnerei.
I.Valinskienė ir R.Vilkončius
I.Valinskienė ir R.Vilkončius / LNK nuotr.

Pleištas judviejų santykiuose – šokis. Nuo pat projekto pradžios Inga Valinskienė įkalbinėja Rolandą pašokti tiesioginiame eteryje.

„Vis dar neprarandu vilties, bet...“, – nusiminusi kalba Inga Valinskienė, aistringa šokėja, kuriai sunku ištverti keturias valandas tiesioginio „Kviečiu šokti“ eterio, kai kiti šoka. Panašu, kad Rolandas Vilkončius taip ir nepašnibždės  Ingai į ausį: „Kviečiu šokti“...

„Žmogus turi pasirinkti ir daryti tai, kas jam labiausia sekasi. Šokėjai turi šokti, vedėjai turi vesti laidą, o Seimo nariai – dirbti Seime“, – griežtas savo partnerei Rolandas Vilkončius, tikinantis, kad niekada nešoko, nešoka ir nešoks. 

Pasak Vilkončiaus, Valinskienės priekabiavimas užkulisiuose trukdo susikaupti tiesioginiam darbui.

„Ji mane dar ir Butkum pavadina. Andriau, tfu, Rolandai, gal pašokim?“, – ne kartą išgirstą frazę iš Ingos lūpų išdavė Rolandas.

Pasak Rolando, jam keista, kad Valinskienė niekada į šokių studiją neatsiveda Arūno Valinsko. „Galėčiau visus Ingos prašymus peradresuoti jos vyrui. Galėčiau tada dirbti ramiau ir lengviau“, – tikino Vilkončius.

„Ach taip?.. Jis taip sakė? Jam reikia Valinsko? Na, tegul tada laikosi! Bus jam Valinskas, tegul laukia šeštadienio…“, –  audringai į partnerio pastabą sureagavo Inga Valinskienė.

Kas laukia Ingos ir Rolando? Ar jie ir toliau išliks projekto pora? Šeštadienį 19 val. – tiesioginė „Kviečiu šokti“ transliacija iš Teatro arenos per LNK.

15min.tv – nemokama televizija internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius