Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarp „Tu gali šokti“ dalyvių – ir Donato Montvydo mergina Veronika Brasaitė!

Šį sekmadienį, gegužės 8-ąją, 19.30 val. TV3 eteryje – tiesioginė „Tu gali šokti“ transliacija. Joje – keturiolika atrankas įveikusių šokėjų ir trys žodžių į vatą nevyniojantys teisėjai – Jurijus Smoriginas, Jūratė Sodytė ir Dainius Žebrauskas-Skruzdėliukas. TOP 14 sąraše yra ir dainininko Donato Montvydo mergina Veronika Brasaitė.
Veronika Brasaitė ir Donatas Montvydas
Veronika Brasaitė ir Donatas Montvydas / TV3 nuotr.

25-erių Veronika laimę projekte bandė dar pernai, tačiau neįveikė dvidešimtuko barjero. Šiemet ji buvo pastebėta, įvertinta ir pakviesta kautis dėl geriausio projekto šokėjo titulo. 

„Veronika pakeri ne tik šokiu, bet ir veidu. Ilgos blakstienos, žavinga šypsena tiesiog užburia“, –  susižavėjęs kalbėjo J.Smoriginas. 

Vilnietė Veronika šoka nuo paauglystės, o dabar vadovauja šokių studijai, kurioje moko „street jazz“ šokio stiliaus. Veikli mergina praktikuoja ir Vietnamo kovos menus, kartu su profesionaliais kaskadininkais atlieka pavojingus triukus filmuose. 

„Džiaugiuosi, kad patekau į projektą ir turėsiu galimybę išbandyti įvairius šokio stilius. Žinoma, šiek tiek jaudinuosi, nes trauktis nebėra kur. Ar nebijau kritikos? Man patinka pastabos, kurios skatina tobulėti, o ne įžeidžiantys žodžiai“, – sako Veronika.

Ar Veronika taps žiūrovų favorite, kaip jos išrinktasis D.Montvydas praeito sezono projekte „Šok su manimi“, paaiškės tiesioginėse transliacijose. Šokėjų likimą spręs žiūrovai ir teisėjai. Tiesa, šį sekmadienį balsavimas dar nevyks. Dalyviai prisistatys ir pademonstruos, ką moka geriausiai.

„Tu gali šokti“ su vedėju M.Mikutavičiumi – sekmadieniais 19.30 val. tiesiogiai per TV3. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius