Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarptautinę šokio dieną – masiniai šokiai Lietuvos miestų aikštėse

Kitą ketvirtadienį, balandžio 29 dieną, 18 val. visi, neabejingi šokiui, kviečiami kartu su TV3 projekto „Tu gali šokti“ kūrėjais ir dalyviais švęsti tarptautinę šokio dieną. Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių centrinėse miestų aikštėse profesionalai ir mėgėjai įsisuks į šokio sūkurį ir mokysis bendro šokio. Garsiausių Lietuvos šokių mokyklų choreografai susirinkusiems šokio aistruoliams ir smalsuoliams rodys populiariausius judesius ir kartu švęs 28-as šios tarptautine švente pripažintos dienos metines.
Nerijus Juška
Nerijus Juška / TV3 nuotr.

„Visi gali šokti“, – įsitikinęs TV3 projekto „Tu gali šokti“ prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas, prisijungsiantis prie šokančiųjų Vilniuje, Rotušės aikštėje.

Dalyvauti šokių šou centrinėse miestų aikštėse kviečiami ne tik šokių mokyklų nariai, bet ir visi miestelėnai. „Šokių mokyklos parodys, ką moka geriausiai, o tada visi sukursime bendrą šokį“, – apie kitą ketvirtadienį įvyksiantį masinį renginį pasakoja Samas.

Vilniaus Rotušės aikštėje susirinks žymiausios miesto šokių mokyklos, specialiame „Tu gali šokti“ inicijuojamame projekte dalyvaus Editos Daniūtės, „Šokiai.lt“ ir kitų populiarių šokių studijų meistrai. Taip pat savo gimtuose miestuose pasirodys ir sekmadieninio TV3 šokių projekto dalyviai. Klaipėdos Atgimimo aikštėje vyksiančiame renginyje dalyvaus „Tinos Dance“ kolektyvas, o Šiauliuose – Višinskio aikštėje šoks gatvės šokėjai. Kauniečiai taip pat entuziastingai ruošiasi tarptautinei šokių dienai. Jie, kaip ir kiti paminėti miestai, 18 val. rinksis Kauno Rotušės aikštėje.

Įvairaus šokio aistruoliai yra kviečiami ne tik pažymėti ir dalyvauti tarptautinėje šventėje, bet ir fotografuoti ar filmuoti savo šokį ir siųsti „Tu gali šokti“ laidos kūrėjams. Ryškiausių pasirodymų atlikėjai bus apdovanoti kvietimais į tiesiogines šou transliacijas, kurios prasidės nuo gegužės 2 dienos.

Balandžio 29 dieną švęsk tarptautinę šokio dieną kartu su TV3 projekto „Tu gali šokti“ šokėjais!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius