-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teatro grimuotoja I.Sukackaitė: apie santuoką su egiptiečiu ir juoką užkulisiuose

Susituokti su egiptiečiu po dvejų metų susirašinėjimo ir keleto susitikimų išdrįstų ne kiekviena, tačiau „Domino“ teatro grimuotoja Indrė Sukackaitė (30) – išdrįso. Ji pasitikėjo jausmais, kurie užplūdo pamačius savo išrinktąjį. Be savo meilės istorijos 15min Indrė papasakojo ir apie darbą teatre bei kaip su klientais, garsiais Lietuvos žmonėmis, tapo gerais draugais.
Indrė Sukackaitė ir jos vyras egiptietis
Indrė Sukackaitė ir jos vyras egiptietis / Asmeninio archyvo nuotr.

– Indre, neseniai ištekėjai už egiptiečio. Sakyk, kaip jūs susipažinote?

– Susipažinome instagrame, tiesiog palaikinome vienas kito nuotrauką ir jis man parašė „Labas“. Aš atrašiau ir mes po truputį ėmėme susirašinėti. Tuo metu jis nelabai turėjo laiko bendrauti, nes žaidė rankinio varžybose – yra profesionalus sportininkas. Susirašydavome keletą kartų per savaitę.

Vėliau aš su mama skridau atostogauti į Egiptą ir pranešiau apie tai jam. Jis pažadėjo atvažiuoti susitikti. Taip ir buvo – po pusės metų susirašinėjimo susitikome ir pabendravome. Tada, po pusės metų susitikome dar kartą. Mūsų trečias susitikimas įvyko irgi po pusės metų. Tai, nors ir bendravom dvejus metus, susitikimų per tą laiką buvo tikrai mažai.

Važiavau tekėti už jo į Egiptą po dviejų savaičių buvimo kartu realybėje. Nors ir virtualiai pradraugavę buvome kelerius metus.

Asmeninio archyvo nuotr./Indrė Sukackaitė
Asmeninio archyvo nuotr./Indrė Sukackaitė

Tada, pamenu, susirinkau visus santuokai reikalingus dokumentus ir trims savaitėms išvažiavau į Egiptą pažindintis su jo šeima ir susituokti.

Tuomet kelionė su dokumentais tęsėsi toliau. Važinėjau pirmyn atgal, būdavau su jo šeima, atostogaudavau, kol pavyko jį užregistruoti kaip savo vyrą ir jis praėjusių metų gruodžio mėnesį galėjo atvažiuoti į Lietuvą.

Važiavau tekėti už jo į Egiptą po dviejų savaičių buvimo kartu realybėje. Nors ir virtualiai pradraugavę buvome kelerius metus

– Ar tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio?

– Aš nežinau, ar tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio, bet tikrai žinau, kad tokio jausmo aš dar nebuvau patyrusi. Man su juo buvo taip gera, net kojos linko, labai jautėme vienas kitą.

– Kaip jis tau pasipiršo? Ar tai buvo netikėta?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius