-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tėčio pėdomis nenorėjęs žengti A.Valinskas jaunesnysis: mintis apie šou verslą buvo atstumianti

Valinskai papasakojo apie santykius šeimoje, neseniai praūžusius Seimo rinkimus bei tai, kodėl Arūnas jaunesnysis nusprendė žengti į politiką ir oficialiai tapo naujai išrinkto Seimo nariu.
Arūnas Valinskas jaunesnysis, Arūnas Valinskas
Arūnas Valinskas jaunesnysis, Arūnas Valinskas / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

Paklausus, kaip į sūnaus pasirinkimą reagavo savo stiprią patirtį Seime turėjęs televizijos laidų kūrėjas tėvas, Arūnas Valinskas vyresnysis sako:

„Mes su Inga esam nusprendę, kad niekuomet nepatarinėsime savo vaikams pasirenkant profesijas ir antrąsias puses. Mes manome, kad jeigu vaikai iš tėvų gavo pakankamai daug pamokų iš jų pavyzdžio, reikia gerbti jų pasirinkimą. O jeigu pasirenka ne taip, vadinasi, tu ką nors ne tą davei. Tai nebuvo tas atvejis, kai tėvas nustebino žmoną ir Lietuvą. Jis link to ėjo sistemingai.“

Arūno Valinsko sūnus buvo atviras. Jis papasakojo, kodėl nenorėjo sekti tėčio pėdomis, o mintis žengti į šou verslą buvo net atstumianti.

„Nors yra ta teorija, kad vaikams yra gerokai lengviau gyvenime užsiimti tuo, kuo užsiima jų tėvai, nes skaičiuojama, kad po tam tikro kiekio valandų, praleistų aplinkoje tų žmonių, kurie specializuojasi tam tikroje srityje, tau automatiškai išsiugdo tam tikri gebėjimai. Tačiau yra ir kita medalio pusė. Tėčio dažnai nebuvo namuose. O kai būdavo, matydavau, kiek laiko iš jo atima darbas.

Jis ir toliau imasi kurti papildomus projektus. Kai mačiau televizijos virtuvę iš vidaus, tam tikra prasme, tai mane atstūmė. Lyg nuo tam tikros panacėjos. Aš mačiau ne tik gražius generolus ir antpečius, bet tuos tikrus apkasus, kuriuose mano tėtis dažnai namuose sėdėdavo“, - LNK laidoje „Bus visko“ pasakojo A.Valinskas jaunesnysis.

Laidos metu televizijos vilkas Arūnas Valinskas prisimins ir savo laiką Seime.

„Seimo etapas buvo labai įdomus, jį galima vadinti savotišku projektu. Ir aš jo niekada nesigailėjau bei niekada nuoširdžiai nepasakysiu, kad gailiuosi. Man gaila tik vieno dalyko – kad tame projekte tiek laiko turėjo praleisti Inga. Ji sukandusi dantis ėjo kartu, dalyvavo, ir, davusi Seimo narės priesaiką, tuos 4 metus sąžiningai ir uoliai dirbo bei darė tai, ką reikėjo.“

Kodėl darbas televizijoje ir Seime nelabai kuo skiriasi? Kaip į perdėtą politiko viešumą reaguoja Arūno Valinsko sūnus? Ir ko labiausiai Valinskams trūksta per pandemiją? Jau šį antradienio vakarą 20 val. per LNK laidoje „Bus visko“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius