-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teisme dėl laidos „Pavojingi aukštakulniai“ – Bogdanovičių vestuves planavusios K.Kaikarienės sėkmė

Laidos „Pavojingi aukštakulniai“ kūrėjai ir jos metu pasisakiusi vestuvių planuotoja Kristina Kaikarienė Bogdanovičių šeimos garbės nepažeidė ir kitų nuodėmių nepadarė. Taip ketvirtadienio pavakarę paskelbė sostinės teismas, be išlygų atmetęs bendrovės „Creditinfo“ generalinio direktoriaus Andriaus Bogdanovičiaus ir jo žmonos Indrės Bogdanovičienės teisines pretenzijas.
 Indrė ir Andrius Bogdanovičiai bei Kristina Kaikarienė
Indrė ir Andrius Bogdanovičiai bei Kristina Kaikarienė / J.Kalinsko ir R.Valiulio nuotr.

Antrojoje iš mažiausiai keturių bylų, vykstančių tarp K.Kaikarienės ir Bogdanovičių, – pirminis sprendimas. Šįkart ginčas teisme vyko dėl TV laidos, kurioje K.Kaikarienė išliejo savo nuoskaudas dėl situacijos su jaunavedžiais Bogdanovičiais ir atsiskaitymo už jos firmos paslaugas.

Bogdanovičiai šiuo atveju kreipėsi į Vilniaus miesto apylinkės teismą dėl asmens garbės ir orumo bei teisės į atvaizdą gynimo, taip pat turtinės ir neturtinės žalos atlyginimo.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Kristina Kaikarienė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Kristina Kaikarienė

Atsakovais teisme tapo ir laidą „Pavojingi aukštakulniai“ kuriančios prodiuserių kompanijos „TV Production Team“ atstovai, ir asmeniškai K.Kaikarienė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Andrius ir Indrė Bogdanovičiai
L.Balandžio nuotr./Andrius ir Indrė Bogdanovičiai

Ieškovai prašė priteisti jiems moralinę kompensaciją, be to, už TV3 parodytą laidą iš „TV Production Team“ prodiuserių kompanijos buvo prašoma 9 000 eurų turtinės žalos atlyginimo.

Nei ieškovai, nei atsakovai ketvirtadienį į teismą išklausyti šio verdikto neatvyko.

„Teismas nusprendė ieškinį atmesti“, – paskelbė bylą išnagrinėjusi teisėja Asta Misiūnaitė-Bashir. Ji teigė, kad sprendimo motyvai yra platūs ir išsamūs, tačiau jų nekomentavo dėl bylos slaptumo.

„Sprendimas labai teisingas!“ – pasitenkinimo ir geros nuotaikos neslėpė telefonu Žmonės.lt kalbinta K.Kaikarienė.

Moteris prisipažino, kad vykstant šiam procesui jautėsi kiek nesmagiai, nes netiesiogiai dėl jos kaltės į teismo suolą teko sėsti tiek televizijos, tiek prodiuserinės kompanijos atstovams.

Pašnekovė pabrėžė, kad „Pavojingų aukštakulnių“ kūrėjų profesionalumas ir etiškumas buvo viena priežasčių, kodėl ji apskritai sutiko viešai pasakyti savo nuomonę. Nieko, kas pažeistų Bogdanovičių interesus, K.Kaikarienė ir nesijaučia paviešinusi.

Kaip rašė Žmonės.lt, bylų tarp Bogdanovičių ir vestuvių planuotojos yra daug, jos vyksta permainingai.

„Tikriausiai pirmą kartą gyvenime esu įvelta į tokias peripetijas. Anksčiau tik romanuose esu skaičiusi frazę „kreipkitės į mano advokatus“. Deja, teko susidurti su ja ir realiame gyvenime.

Nepaprastai liūdna, kad taip viskas atsitiko, bet manau, kad pamoką išmokau labai gerai. Tuose teismuose tvarkosi mūsų advokatai. Yra kaip yra“, – portalui Žmonės.lt kalbėjo K.Kaikarienė, nesiryžusi prognozuoti, kiek dar tęsis ir įvairių resursų pareikalaus bylinėjimasis su buvusiais jos klientais.

Šis Vilniaus miesto apylinkės teismo sprendimas dar neįsiteisėjo. Ar A.Bogdanovičius su žmona svarsto jį skųsti, paaiškės vėliau – šį ketvirtadienio vakarą telefonu su ieškovu susisiekti nepavyko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius