Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Televizijos ekranuose – ypatingas meilės trikampis naujame seriale „Išdavystė“

Ji – moteris, diena iš dienos laukianti savo vyro meilės ir dėmesio. Vieną ypatingą vakarą ji to sulaukia, tik... ne iš savo sutuoktinio, o iš pirmą kartą akyse regimo nepažįstamojo. Šis nuo pirmos jų susitikimo akimirkos moters gyvenimą ima spalvinti ryškiausiomis spalvomis. Tarp herojų įsiplieskia aistra, ryškėja bendri pomėgiai, panašumai, išskirtinis supratimas ir... išdavystės jausmas, lydimas kaltės ir sąžinės graužaties.
Serialas „Išdavystė“
Serialas „Išdavystė“ / TV3 nuotr.
Temos: 1 TV3

Šią jaudinančią, įtraukiančią, pernai pradėto kurti serialo „Išdavystė“ („Betrayal“) istoriją televizija TV3 pradės pasakoti jau nuo lapkričio 17 dienos pirmadienio–ketvirtadienio vakarais 23.00 val.

Žiūrovų simpatijų apdovanojimuose „People‘s Choice Award“ TV3 premjera „Išdavystė“ buvo nominuota kaip žiūrovų mėgstamiausia nauja televizijos drama. Simpatijų serialas sulaukia ne tik dėl siužeto vingių, bet ir dėl itin patrauklių aktorių bei jų spalvingų personažų.

Jauna talentinga fotografė Sara (akt. Hannah Ware), rodos, gyvena puikų gyvenimą, kuriame trūksta tik vieno – vyro, panirusio į politiką, dėmesio. Netikėtai sutiktas advokatas Džekas (akt. Stuartas Townsendas) jai gali duoti kur kas daugiau nei jos vaikų tėvas, tačiau šis irgi turi sutuoktinę. Negalėdami suvaldyti potraukio vienas kitam, Sara ir Džekas ne kartą savęs klaus, ar jie – tik meilužiai, kuriuos tesieja aistra? O gal tai – bendrų interesų, švelnumo ilgesys ar net... meilė?

TV3 nuotr./Hannah Ware ir Stuartas Townsendas seriale „Išdavystė“
TV3 nuotr./Hannah Ware ir Stuartas Townsendas seriale „Išdavystė“

Pagrindinę heroję ims kankinti kaltė ir pasirinkimo baimė, o abu jos vyrai susitiks ypatingoje akistatoje – teisme, tiriančiame žmogžudystę. Teismo salėje jie stos į skirtingas barikadų puses, tad apsispręsti Sarai bus ypač sunku.

„Jis bus gynybos advokatas, dirbsiantis prieš mane byloje, dėl kurios liksiu be posto“, – tars Saros vyras Driu (akt. Chrisas J.Johnsonas), žvelgdamas į Džeko nuotrauką. „Korupcija, papirkinėjimas, organizuotas nusikalstamumas, žmogžudystė – aš jį nukryžiuosiu“, – žadės advokatas, naujas Saros mylimasis Džekas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius