-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Dizainerė Ingrida Bušeckienė pristatė kolekciją „Natūralūs stebuklų prieskoniai“

Penktadienio vakarą į Telšių menų inkubatorių rinkosi kviestiniai svečiai, kuriems pristatyta natūralių audinių rūbų kolekcija „Natūralūs stebuklų prieskoniai“. „Ačiū, kad esate su manimi. Jūs man — brangiausi“,— į susirinkusius kreipėsi dizainerė Ingrida Bušeckienė ir pakvietė pasigrožėti savo kūriniais.
„Natūralūs stebuklų prieskoniai“
„Natūralūs stebuklų prieskoniai“ / Romualdo Eitkevičiaus nuotr.
Temos: 1 Mada

Iš tamsos išniręs ir dizainerės kurtais rūbais dėvintis pasakos personažas su kauke paragino uždegti prožektorių šviesas ir podiumu išdidžiai žengė pirmieji modeliai, vilkintys drabužiais, siūtais iš lino, vilnos, šilko. Pristatyti moteriški rūbai pritaikyti, tiek pavasario-vasaros, tiek rudens-žiemos sezonui. „Mano kolekcijoje dominuoja natūralios medžiagos. Ir spalvinė gama išlieka neutrali — balta, ruda, tik šiemet tarp žemės spalvų kaip akcentą įpyniau fluorescencinę žalumą žaliosios Ožkos metams paminėti“,— sakė kūrėja. Skaisčiai žalios, maloniai pavasariško spalvos rūbai menininkės kolekcijoje pasirodė kaip akcento detalės — kepuraitės, liemenės, suknelė.

Rudenį I.Bušeckienė atšventė savo 45-ąją sukaktį ir tai jau buvo 20-oji dizainerės kolekcija. „Nors šiemet planavau nieko nedaryti, neištvėriau ir nusprendžiau patiems artimiausiems pristatyti savo kūrinius. Tai jau bus 20-asis mano kūrybos pavasaris“,— sakė „Ingrida design“ ženklo savininkė. Ta pati kolekcija prisatyta Plungėje praėjusiais metais gruodžio 11-ąją. 

Ne tik lietuviai, bet ir užsieniečiai per daugelį metų pamėgo ekologiškus dizainerės rūbus — paltus, palaidines, kelnes, sijonus iš lino, vilnos, taip pat natūralaus šilko. „Drabužis iš natūralaus audinio šildo, palaiko reikiamą kūno temperatūrą. O vilkėdami sintetiką esame it plastikiniame maišelyje. Kartais taip apsirengiu, norėdama sužinoti, kaip žmogus jaučiasi, bet galiu ištverti vos akimirką“, — pastebėjo I.Bušeckienė. 

Savitas išskirtinis stilius atsispindėjo visuose menininkės drabužiuose, o kolekcijos pristatymą baigė prasiskleidęs jaunos merginos rūbas-gėlės žiedas. 

Romualdo Eitkevičiaus nuotr./Pristatymo akimirka
Romualdo Eitkevičiaus nuotr./Pristatymo akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius