Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Tėvu prieš 5 metus tapęs Mantas Stonkus pasveikino Ceciliją: už tokius žodžius dėkotų kiekviena dukra

Ketvirtadienį aktorių Manto ir Indrės Stonkų šeimoje – graži šventė. Lygiai prieš penkerius metus, 2012-ųjų liepos 27 dieną jiems gimė pirmagimė dukra Cecilija.
Mantas Stonkus su žmona Indre ir dukra Cecilija
Mantas Stonkus su žmona Indre ir dukra Cecilija / 15min.lt ir LNK nuotr.

Dviejų metų sūnų Pranciškų ir ką tik penkerių sulaukusią dukrą Ceciliją auginantis M.Stonkus 15min pasakojo, kad tėvystė – neapsakomas džiaugsmas ir tuo pačiu be galo didelė atsakomybė, kuriuos žodžiais apibūdinti yra labai sudėtinga.

LNK nuotr./Mantas Stonkus su dukra Cecilija 2012 metais
LNK nuotr./Mantas Stonkus su dukra Cecilija 2012 metais

„Labai sunku šį jausmą apibūdinti žmonėms, kurie nėra tėčiai ir labai absurdiška pasakoti visiems tiems, kurie jau turi vaikų. Kiekvienam vaikas yra savas ir išgyvenimai su juo yra nors daug kam ir panašūs, bet dažnai labai individualūs ir labai skirtingi“, – sakė M.Stonkus.

Dienos, kai gimė jųdviejų su Indre pirmagimė Cecilija, M.Stonkus neužmirš visą savo gyvenimą. Nuo tos akimirkos, kai pasaulį išvydo jų dukra, M.Stonkaus kasdienybė apsivertė aukštyn kojomis.

„Net nemoku pasakyti, kokie dideli pokyčiai buvo mano gyvenime, kai susilaukėme Cecilijos. Vieni, kai ateina vaikas į gyvenimą, supranta, kad jie yra viso ko esmė, kitiems gal tie vaikai ne tokie svarbūs ir jų gyvenimo prasmė yra kituose dalykuose. Man vaikai yra priežastis, dėl ko turiu gyventi ir dėl ko privalau stengtis“, – šypsojosi M.Stonkus.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Mantas ir Indrė Stonkai su dukra Cecilija
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Mantas ir Indrė Stonkai su dukra Cecilija

M.Stonkus pasakojo, kad vaikai įprasmina žmogaus būtį, nes jie – vienintelis tikras palikimas ateinančioms kartoms ir pasauliui.

„Tiek, kiek tu sugebėjai padaryti, sudedi viską į vaiką ir jis tęsia tavo misiją keisdamas pasaulį. Mano misija yra ta, kad vaikas taptų geru žmogumi ir tą gėrį skleistų kitiems žmonėms. Tuomet pasaulis taps geresniu. Aš tikiuosi, kad taip ir bus“, – 15min pasakojo M.Stonkus.

Savo džiaugsmu aktorius pasidalijo ir socialiniame tinkle. „Šiandien, lygiai prieš 5 metus, mano žmona Indrė Stonkuvienė padovanojo man pirmagimę Ceciliją! Ačiū, Indrute, už tokią dovaną, bet iš manęs to paties nesitikėk.

Pirmagimė – tai čia šita panelė, kurią matote nuotraukoje. Ji su savo atėjimu viską labai sumaišė, nes ankščiau aš taip pat labai mylėjau vaikus, bet kad taip galima mylėti, tikrai nesitikėjau. Myliu ją ne dėl to, kad mano vaikas, o dėl to, kad tai yra pats įdomiausiais žmogus, kokį tik esu sutikęs ir jai dar tik 5 metai! Ir pasakoti, kodėl ji tokia įdomi, tikrai nesiruošiu, nes ateis laikas ir patys sužinosite. Ačiū, kad mane pakeitei, tikiu, kad tu gali pakeisti pasaulį. Dukryte, su gimtadieniu ir pirmyn!“, – feisbuke linkėjo dukrai M.Stonkus.

Indrė ir Mantas Stonkai praėjusį rudenį šventė medines vestuves – 2011-ųjų spalio 1-ąją susituokė Žaslių bažnyčioje.

Dukra Cecilija jiems gimė 2012-aisiais, jaunėlis sūnus Pranciškus – 2014-aisiais.

TAIP PAT SKAITYKITE: Draugystės pradžią su Mantu Stonkumi prisiminusi Indrė: „Kai po 2 mėnesių pasipiršai, niekas netikėjo“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius