Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tigro metais gimęs susisiekimo ministras dėl moters kovoja kaip tigras

Šį penktadienį “Auksinėje blykstėje” rinksis garsiausieji Lietuvoje, gimę Tigro metais. Iš pažiūros ramaus būdo ir visada besišypsantis susisiekimo ministras Eligijus Masiulis laidoje pasakojo apie savo tigriškąją prigimtį. Anot ministro, ypač politikoje dažnai tenka išleisti nagus ir kovoti tarsi žvėriui.
Susisiekimo ministras Eligijus Masiulis
Susisiekimo ministras Eligijus Masiulis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Namuose jis esąs švelnus ir geras lyg kačiukas. Tačiau vėliau E.Masiulis prisipažino, kad kadaise ir dėl moters teko kovoti tarsi tigrui. “Kuo sunkiau kovoji, tuo saldesnė pergalė,” – “Auksinės blykstės” studijoje pasakojo politikas.

Daugiau nei trisdešimt kilogramų numetęs politikos tigras atskleidė, kaip jam tai pavyko, kaip teko kovoti su savimi ir tenka dabar valdytis, kad svoris negrįžtų ir visas vargas nenueitų veltui. Labiausiai ministras mėgsta tigrines krevetes, o be cepelinų, įsitikino, tikrai gali gyventi.

“Auksinės blykstės” vedėjų paklaustas, ką tigras daro, jei paaiškėja, kad rieda troleibusu be bilieto, susisiekimo ministras juokėsi, kad važiuotų stotelę ar porą be bilieto, o jei jau jį sučiuptų, bandytų susitarti -  taip tigras virstų zuikiu.

“Auksinėje blykstėje” buvo atskleista dar viena įdomi istorija, susijusi su šiuo politikos tigru. Atvėrus Išpažinčių dėžę, paaiškėjo, kad kažkada Eligijus Masiulis su politikų kompanija ir dabartiniu LRT generaliniu direktoriumi linksminosi, o grįždami iš šventimo vietos pamatė gatvėje mušamą žmogų. Trys muškietininkai šoko iš taksi automobilio ir puolė į atlapus mušeikoms. “Tada svėriau apie šimtą kilogramų, tai ir muštis nereikėjo” – smagiai apie savo žygdarbį pasakojo ministras. Tik vėliau paaiškėjo, kad išgelbėtasis neseniai grįžęs iš įkalinimo vietos, tad kompanijai teko ir teisme paliudyti. 

Ministras Eligijus Masiulis “Auksinėje blykstėje” sulaukė ne tik Išpažinčių dėžės, bet ir pikantiško klausimo – ar jis turi tigrinio apatinio trikotažo.  
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius