„Tikri. Naujieji. Kaune“: rengiamas didžiausias elektroninės muzikos vakarėlis Rotušės aikštėje

Keturi gerai žinomi didžėjai, reziduojantys Kaune, gruodžio 31-osios vakarą, artėjant vidurnakčiui, įtrauks visus klubinės kultūros fanus į nepamirštamą vakarėlį po atviru dangumi. Kauno Rotušės aikštė prisipildys elektroninės muzikos ir lazerių spindulių. „Tikri. Naujieji. Kaune“ – renginys, kuris taps karščiausia žiemos švenčių kulminacija.
Donatello
DJ Donatello / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Naujieji metai

Lietuviui teko garbė groti legendinėje Amsterdamo radijo stotyje „Red Light Radio“, kuri yra ir tarptautinė muzikos platforma, kolaboruojanti su pasaulio festivaliais, muziejais ir kitais kultūros sektoriais.

DJ Oyster išjudins Kauną, nusiteikusį tinkamai palydėti Senuosius ir 23.15 val. perduos sceną kolegai. Tai – muzikos prodiuseris ir didžėjus Zakmina, su muzika praleidęs jau pusę savo jauno gyvenimo, rengęs elektronikos vakarėlių seriją „Kambarys“. Paskui gimė projektas „Zakmina“, apjungiantis indie, psychedelic techno, electro, house ir punk.

Asmeninio albumo nuotr. /DJ Oyster
Asmeninio albumo nuotr. /DJ Oyster

Jo kūriniai buvo išleisti Berlyno įrašų kompanijoje „Nein Records“, San Francisko įrašų kompanijoje „Roam Recordings“, Amsterdamo įrašų kompanijoje „Night Noise“.

Zakmina muzika sėkmingai įaugo į topus ir buvo grojama tokių garsių vardų kaip Nick Warren, Manfredas, Theus Mago, Jennifer Cardini, Tronik Youth, Cabaret Nocturne, Jason Peters, Fedele ir taip toliau.

Zakmina turi rimtų planų ateičiai, bet iš pradžių pagros daug geros muzikos, kad tai, kas gruodžio 31 d. vyks Rotušės aikštėje, išties būtų „Tikri. Naujieji. Kaune“.

Vidurnakčio ugnys, skaičiuojant paskutines sekundes iki Naujųjų, užsidegs kartu su Donatello. Jo setas 2019-aisiais nuskambės pirmas, ir Donatello padiktuos tokią nuotaiką, su kuria norėsis gyventi visus metus.

Donatello puikiai pažįstamas visai Lietuvai ir ne tik, – daugiau nei 10 milijonų žmonių šioje planetoje bent kartą girdėjo Kastis Torrau & Donatello bei Arno D suremiksuotą SASHA gabalą „Cut Me Down“.

VIDEO: Sasha, Krister Linder - Cut Me Down (Kastis Torrau & Donatello feat. Arnas D. Remix)

Nuo Meksikos iki Indijos, nuo Olandijos iki Libano, nuo Rusijos iki Jungtinių Valstijų, – Donatello su savo pasirodymais išmaišė pasaulį, o Naujųjų naktį Kaune laikys visas šokių aikštelės rankas iškeltas į viršų iki pat 00.50 val. Tuomet prie pulto stos ir iki 01.35 val. gros Ement, taip pat žinomas kaip Phonic Scoupe.

Ement projektas – dar gana naujas, bet jo kūrybą jau spėjo įvertinti SASHA, John Digweed ar Maceo Plex. Ement grojo Paryžiuje, Taline, Londone. Pavasarį jis pasirodė viename didžiausių elektroninės muzikos festivalių Rygoje „UNDER Festival“. O rudenį kartu su kolega Mantu T pradėjo naują renginių seriją „Partyzanai Dancecase“ ir jau netrukus planuoja pristatyti grupės „Garbanotas“ dainos „Last Summer Day“ remiksą.

Asmeninio albumo nuotr. /Ement
Asmeninio albumo nuotr. /Ement

Taigi, visiems, kurie dar gerai prisimena karštą vasarą Ibizoje, rudens savaitgaliais šoko Berlyno ar Amsterdamo klubuose ir planuoja iki Brexit’o aplankyti gerus Londono vakarėlius, yra puiki proga taip pat šauniai praleisti laiką gruodžio 31-ąją ir sutikti Tikrus Naujuosius Kaune! Renginio organizatoriai rekomenduoja į vakarėlį nesivesti nepilnamečių vaikų. Jiems skirtas kalėdinis miestelis Rotušės aikštėje dar veiks iki sausio 6-osios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius