-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tina sukūrė šokį Jacksonui ir Janavičiui atminti

Sekmadienį LNK rodys specialų koncertą „Dešimtmetis su „Tina Dance“. Šimtai koncertų, tūkstančiai pasirodymų – jau dešimt metų Kristinos Navickaitės-Tinos šokių trupė scenoje šoka su ryškiausiomis Lietuvos žvaigždėmis. Atsidėkodami šokėjams, dainininkai dovanoja išskirtinį koncertą. Jame dainuoja Vaidas Baumila, Šorena, Žilvinas Žvagulis, Radži, Violeta ir Vilius Tarasovai, „69 danguje“, Zvonkai, Baiba, Vilija, Merūnas, Stano, Gintarė. Koncerto vedėjai – Ugnė Skonsmanaitė ir Tomas Ališauskas.
Kristina Navickaitė-Tina
Kristina Navickaitė-Tina / LNK nuotr.

„Dešimtmečio koncerte scenoje pasirodys įvairaus amžiaus ir kartų mano vadovaujamų šokių kolektyvų „Tina Dance“ ir „Šoumenų“ kolektyvų nariai, – pasakoja Tina. – Dauguma choreografinių kompozicijų buvo sukurta specialiai. Viliuosi, kad žiūrovai pamatys tai, ką padarėme ir išmokome per dešimtmetį. Tačiau manau, kad svarbiausia ne šokių žingsneliai, o nuotaika ir energija, kurią visada stengiamės perteikti ir spinduliuoti kiekviename šokyje.“

Šiuo metu „Tina Dance“ sudaro 200 narių, todėl suprantama, kad visi koncerte tikrai nespės pasirodyti – šoks geriausi. Kiekvienam šokiui bus parinktas vis naujas kostiumas, jų trupė turi šimtus. Per dešimtmetį „Tina dance“ drabužinės dydis išsipūtė iki neįsivaizduojamo dydžio.

Pati Kristina koncerte šoks tik vieną ypatingą šokį.

„Jį sukūriau vasarą, kai sužinojau, kad išėjo Michaelas Jacksonas, kuriuo daugybę metų žavėjausi. Savąją kompoziciją skiriu Michaelo Jacksono ir Rolando Janavičiaus atminimui“, – sakė Tina.

Prieš dešimt metų Kristina savo šokių kolektyvą sukūrė iš beprotiško noro, poreikio ir aistros šokti. Viskas sėkmingai klostėsi pamažėle, po truputį, žingsnis po žingsnio, kol trupė, prasidėjusi nuo trijų šokėjų, išaugo iki didžiulio kolektyvo, kuris repetuoja Klaipėdoje ir Vilniuje, dalyvauja didžiausiuose šalies renginiuose, filmuojasi populiariausiose televizijos laidose ir yra kviečiamas į iškilmingiausias miestų, įmonių ar asmenines šventes.

Kristina sako, kad viltys, susijusios su šokių kolektyvu, išsipildė su kaupu, „Tina Dance“ pasiekė net daugiau, nei ji galėjo įsivaizduoti pradėdama sukti šią šokių karuselę.

„Esu laiminga, kad, kai svajoju ir siekiu svajonių išsipildymo, svajonės pildosi“, – prieš dešimtmečio koncertą kalbėjo „Tina Dance“ įkūrėja ir vadovė Kristina Navickaitė – Tina.

„Dešimtmetis su „Tina Dance“ – sekmadienį, 19.10 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius