Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tituluota gražuolė Gabrielė Martirosianaitė išsiskyrė su mylimuoju Ramūnu Berkmanu

Nieko, o ypač jei tai jausmai, nėra amžino. Konkurso „Mis Lietuva 2008“ nugalėtoja Gabrielė Martirosianaitė (21) ir jos mylimasis verslininkas Ramūnas Berkmanas (26) pasuko į skirtingas puses. Portalui Žmonės.lt šį faktą dar gruodį patvirtino pati Gabrielė, tačiau tąkart žinios viešinti dar nenorėjo.
Gabrielė Martirosianaitė ir Ramūnas Berkmanas
Gabrielė Martirosianaitė ir Ramūnas Berkmanas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Interviu žurnalui „Stilius“ G.Martirosianaitė prisipažino: „Mylėjau ir buvau mylima. Dvejus metus, kai šalia manęs buvo mylimas žmogus, atsikeldavau su šypsena, buvau puikios nuotaikos ir ėjau į priekį. Dabar viskas kitaip, bet aš vis tiek einu į priekį. Tikiu, kad niekas nevyksta be priežasties ir kad kiekvienas sutiktas žmogus yra svarbus mano gyvenime. Gaila, kad sužinau tai tik tuomet, kai jis išeina... Meilės nebėra, bet vis tiek einu į priekį.“

Nors G.Martirosianaitė komentuoti savo asmeninio gyvenimo nėra linkusi, žinia apie poros skyrybas pramogų pasaulyje sklandė jau nuo gruodžio mėnesio pradžios. 

Persikraustė į Vilnių

Prieš ketverius metus iš Kauno į sostinę persikrausčiusi Gabrielė, kuri šiuo metu Vilniaus universiteto ketvirtame kurse studijuoja lietuvių filologiją, save vis dar vadina kauniete, rašo „Stilius“.

Portalo Žmonės.lt žiniomis, kol artimai draugavo su Kaune gyvenančiu Ramūnu, mergina nuolat grįždavo gimtąjį Kauną. O pastaruoju metu Gabrielę vakarėliuose dažnai galima išvysti gero jos draugo, Vilniuje žinomo plaukų stilisto Valerijaus Gigevičiaus draugijoje. Savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyrose bičiuliai juokaudami abu vienas kitą vadina šeima.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius