Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Tobula šeima besidžiaugianti V.Montvydienė neslepia: „Teko ne kartą ir nusivilti Donatu“

Daugybė koncertų, repeticijos ir naujų albumų įrašymai – taip gyvena žinomas atlikėjas Donatas Montvydas. Atrodo, kiekvienas svajotų apie tokią stulbinamą karjerą ir galimybę atsidurti šou pasaulio užkulisiuose. Vis dėlto atlikėjo žmona Veronika Montvydienė pripažįsta, kad su žinomu vyru gyventi nėra lengva, tačiau pabrėžia – Donatui šeima yra didžiausias prioritetas.
Dalai Lamos paskaitos svečiai – Donato Montvydo šeima
Dalai Lamos paskaitos svečiai – Donato Montvydo šeima / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Veronika Montvydienė 15min sako dar draugystės pradžioje žinojusi, kad Donatas taps vienu žinomiausių atlikėjų Lietuvoje, o karjeros metu pelnys ne vieną prestižinį apdovanojimą. O muzikinio kelio pradžioje užsimezgusi draugystė tapo ir viena iš priežasčių, kodėl pora yra kartu.

„Labai džiaugiuosi, kad mes susitikome dar tada, kai jis nebuvo tiek pasiekęs, ir link tikslo ėjome kartu. Dėl to jaučiu balansą ir vidinę ramybę tam tikrose situacijose. Nuo pat pradžių žinojau, kad taip bus, tad staigmenos, kad Donato nuolat nėra šalia, tikrai nebuvo“, – 15min sakė Veronika.

Ji tikina nė akimirką nesudvejojusi Donato Montvydo pasiekimais, mat jis – tikras darboholikas. Jis ir pats pripažįsta, kad kone 90 procentų laiko praleidžia studijoje. „Donatas perfekcionistas, užsispyręs, tad tokie žmonės pasiekia tikrai daug“, – sako Veronika.

Asmeninio albumo nuotr. /Veronika ir Donatas Montvydai su dukra Adele ir sūnumi Kajumi
Asmeninio albumo nuotr. /Veronika ir Donatas Montvydai su dukra Adele ir sūnumi Kajumi

Visgi moteris neslepia – ne viskas auksas, kas auksu žiba. Už tarsi tobulai atrodančio gyvenimo slypi ir kita medalio pusė. Pasidžiaugti vyru ir tėčiu šeima gali ne taip ir dažnai, tad kiekviena akimirka yra ypatingai brangi.

„Tu gauni minimumą dėmesio, bet visada svarbiausia yra kokybė. Nemeluosiu, tikrai labai trūksta jo dėmesio, nes Donatas dirba ne nuo 8 iki 17 valandos“, – pripažįsta V.Montvydienė – Bet jei būna momentų, kai pagalvoju, kad dabar yra blogai, sunku, žiūriu į ateitį. Galvoju, kas bus po dešimt dienų, po metų – žiūriu į perspektyvą, o tai pastūmėja ir kitą stengtis, eiti į priekį.“

Apie gyvenimą būnant žinomo atlikėjo žmona Veronika prakalbo ir LNK televizijos laidoje „Bus visko“. Ji prisipažino, kad jos ir Donato gyvenime buvo išties visko. Ir pakilimų, ir nuopolių.

„Esu 100 kartų nusivylusi Donatu. Būna, kad vienas vaikas guli su temperatūra, kitas išbertas, o aš instagrame matau, kaip vyras sėdi kažkur su draugais“, – pripažįsta Veronika.

Prakalbusi apie šeimą Veronika neslepia niekada negalvojusi gyventi su vyru, kuris sukasi šou versle ir tuo labiau turėti su juo vaikų. Ji maniusi, kad tokie žmonės yra nerimti. Tačiau su Donatu visas nutiko priešingai – Veronika pati siūlė neskubėti, niekam nepasakoti apie jų santykius.

„Aš dažniausiai komunikuodama nemėgdavau gaišti liko, bet Donatui siūliau pasižiūrėti, kaip bus, niekam nesakyti apie draugystę, pakentėti, o jis sako: „Arba normaliai bendraujam, arba nėra čia ko“, – laidoje pasakojo moteris.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Donatas Montvydas su žmona Veronika
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Donatas Montvydas su žmona Veronika

Jųdviejų santykiai nuo pat pradžių buvo rimti, o Donatas sužavėjo ne trumpalaikiais saldžiais žvilgsniais ar tuščiais pažadais, tačiau rimtu požiūriu, kuris lietė ir šeimą, ir ateities planus. Tiesa, Veronika teigia, kad Donatas yra realistas ir tikėtis iš jo romantikos būtų naivu.

„Galiu nuvilti pusę Lietuvos – jis nėra romantikas. Pusryčiai į lovą, gėlės – nieko panašaus. Donatas pasirinkęs pagrindinę veiklą, muzikos kelią, kuriame yra visu 100 procentų, o jei tu ko nors sieki ir esi tame kelyje, kitur to 100 negali būti fiziškai.“

Nors Veronika labai mėgo aktyvų gyvenimą, priėmė sprendimą – savąjį 100 procentų skirti namams ir atsitraukti nuo scenos. O Donato žvaigždė spindėjo vis ryškiau. Atlikėjas pasirodė „Eurovizijoje“, laimėjo ne vieną apdovanojimą ir rinko arenas. Moteris prisipažino matanti, jog jam sekasi, todėl stengėsi būti supratinga. Visgi laiką leisti vienai su vaikais nebuvo lengva. Ji ne visada galėjo save kontroliuoti.

Veronika prisimena, kai pavargęs nuo koncertų, Donatas kartais norėdavo pažaisti krepšinį su draugais. Tačiau šis noras ne visada virsdavo realybe. Pavargusi nuo rutinos Veronika negalėdavo pasakyti „eik“, kildavo ir ginčų.

Asmeninio albumo nuotr./Veronika Montvydienė su sūnumi
Asmeninio albumo nuotr./Veronika Montvydienė su sūnumi

„Kovodavom ir diskutuodavom kaip turi būti ar neturi, kažkur verki į pagalvę ir galvoji, kodėl būtent su tavim taip, kad tu visai ne to tikėjaisi. Mes abu susitikome scenoje, o dabar vienas sėdi namie, o kitam smagu. Yra toks jausmas, kai vienas žmogus realizuojasi, o kitas užsiima šeima. Tai ir jautiesi kartais, kad taip nesąžininga.

Kartais jis būna labai pasinėręs į darbus, tada aš paskambinu ir sakau, viskas, vaikams atsibodo būti su manimi, man su jais. Reikia vyriškos energijos, kurią tu turi duoti, nes mes esame tavo šeima“, – LNK televizijos laidoje „Bus visko“ sakė V.Montvydienė.

Asmeninio albumo nuotr./Veronika Montvydienė su vaikais
Asmeninio albumo nuotr./Veronika Montvydienė su vaikais

Žymaus atlikėjo žmona prisipažino, kartais ir pats Donatas kenčia, nes nemato vaikų: „Nors jis pats pasirinkęs tokį kelią, tai nereiškia, kad jam yra lengva ir galvoja: „O, aš išvažiavau ir dabar nematysiu, šitų dviejų, kaip gerai“, taip nėra.“

Donatą ir Veroniką jungia ne tik santuoka ir vaikai, bet ir kitoks požiūris. Ne kartą buvo rašyta, kad Donatas po koncertų skuba namo ir savo laisvalaikį leidžia blaivia galva. Tokia pati yra ir Veronika.

„Dažniausiai pats alkoholis yra visiška diskontrolė. Tu negali kaltinti, kad tau kažką padarė, nes tu pats nesuvoki, ką darai. Jei žmogus nori pakliūti į nepatogias situacijas, viskas jo rankose. O jei vartoji, eini į tam tikras vietas, būtų kvaila eiti į vakarėlį ir ką ten veikti? Tiesiog pasikalbėti protingai apie aukštas materijas?“, – „Bus visko“ sakė V.Montvydienė.

Tiesa, nors Veronika prisipažįsta, kad šiuo metu daugiausiai laiko su atžalomis praleidžia ji, moteris džiaugiasi turėdama nuostabius vaikus ir teigia, jog kartu su Donatu stengiasi būti autoritetais Kajui bei Adelei.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Donatas Montvydas ir Veronika Montvydienė su dukra Adele
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Donatas Montvydas ir Veronika Montvydienė su dukra Adele

Kalbėdama apie vaikus, Veronika sako, kad jos mažajai Adelei reikia žmonių, draugų, vaikų, veiksmo: „Ji atsikelia ryte ir klausia: „Ką šiandien veiksim“. Aš ne už tai, kad vaikus kur nors vestis, jų psichikai reikia ir ramios būsenos. Tėvams gal ir patogu, su jais nepraleisti laiko kokybiškai, tai juos visur tampyti – po muziejus, draugus, svečius. Mūsų kartos ir pasaulio problema, kad žmonės nemoka pasėdėti ir pabūti su savimi. Dėl to atsiranda stresas, ligos, nes nebemokame sustoti. Atsisėsti, įsijungti telefoną arba pailsėti prie televizoriaus – tai yra beprotybė, liga.“

„Aš pažįstu tokių šeimų, kada tėvai yra šiuolaikiški, modernūs, jie turi užsiėmimų, nesikoncentruoja tik į buitį. Tokie tėvai tampa autoritetai savo vaikams. Jie gali pasidalinti savo išgyvenimais ir paklausti patarimo, o ne tik paprašyti, kad išvirtų sriubos“, – pasakojo Veronika.

TAIP PAT SKAITYKITE: Veronika Montvydienė su vaikais Egipte ilsėjosi be Donato: „Išvada – reikės taip dažniau“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius