Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tomas Uroška apie Daivą Anužytę-Kasiulaitienę: ji turbūt norėjo įsitikinti, kad aš tinkamas partneris

Populiariausias šokių projektas Lietuvoje „Šok su manimi“ rudenį TV3 eteryje pradės jau trečiąjį sezoną. Nuo rudens TV3 žiūrovai vėl matys visą būrį žvaigždžių. Į projektą pakviesti ne tik žinomi dainininkai, TV vedėjai, kiti pramogų pasaulio atstovai, verslininkai, bet ir ne mažesnėmis žvaigždėmis tapę profesionalūs šokėjai.
Tomas Uroška
Tomas Uroška / TV3 nuotr.
Temos: 1 TV3

Ant parketo ir vėl matysite: Kateriną Voropaj, Viktoriją Kunauskaitę, Deividą Meškauską, Saulių Skambiną, Kariną Jeremian, Olegą Koliakiną, Tadą Rimgailą, Justiną Žemaitytę, Tomą Urošką ir kitus.   

Praeito sezono „Tu gali šokti“ nugalėtojas, daugkartinis Lietuvos go-go čempionatų nugalėtojas T.Uroška šiemet šoks su „Mis Lietuva 1996“ Daiva Anužyte-Kasiulaitiene, kurią TV3 žiūrovai visą vasarą matys ir projekte „Didieji pokyčiai“.

„Jau buvome susitikę, keletą kartų repetavome prieš Daivos kojos raiščio operaciją. Ji turbūt norėjo įsitikinti, kad aš tinkamas partneris ir ar jai verta dėl šio projekto operuotis, – juokiasi Tomas ir priduria, kad Daiva jam paliko šaunios moters įspūdį. – Kitų porų nevertinu kaip konkurentų. Drauge su Daiva stengsimės, dirbsime. Tikiu, kad pasirodysime gerai.“

Apie tai, kad pernai „Šok su manimi“ projekte Tomui teko keletą laidų šokti su kontraversiškai vertinama advokate Svetlana Pronina, jis nelinkęs kalbėti, nes projektą jam teko palikti pačioje pradžioje dėl traumos.

Jau skelbta, kad nuo rudens TV3 projekte „Šok su manimi“ šoks Vaida Genytė, Danguolė Stachura, Lauris Reinikis, Deivis Norvilas – tai tik dalis Lietuvos ir Latvijos garsenybių, kurios rudenį suksis ant parketo. Jau birželio 1 dieną 19 val. šie „Šok su manimi“ dalyviai, jų draugai, artimieji ir šokio partneriai atvers projekto vasaros terasos duris – „Šok su manimi“ terasa įsikurs „Forum Palace“ ir drauge su TV3 projekto partneriais klubu „Šokiai.lt“ kvies visus šokti ir džiaugtis vasaros pramogomis kiekvieną trečiadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius