Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Toxica“ bandys įrodyti, kad moka dainuoti

Šiek tiek mažiau nei prieš mėnesį išleidusi debiutinį albumą „Meniu“, merginų grupė „Toxica“ išgyvena neramų laikotarpį. Lygiai po savaitės viename iš Vilniaus naktinių klubų albumą pristatyti besiruošiančios dainininkės gyvena pasiruošimo rūpesčiais.
Grupės TOXICA debiutinis albumas „Meniu“
Grupės „Toxika“ debiutinis albumas „Meniu“ / Albumo viršelis
Temos: 1 „Toxica“

„Tai neeilinis renginys. Noriu, kad mūsų albumo pristatymas būtų šventė ne tik mums, bet ir susirinkusiems jo pažiūrėti. Repetuojame, deriname renginio scenarijų. Trumpai tariant, atėjo metas, kada nevalia tinginiauti“, – „Bombonešiui“ sakė grupės narė Arūnė Šulgaitė.

Kad tinginiauti nevalia, patvirtino ir svečių teisėmis renginyje grosiančios pop-rock grupės „Unsystemical“ nariai. Muzikantai pasiūlė merginoms keletą kūrinių atlikti su gyvai grojančia grupe.

„Tai tarsi iššūkis joms, tarsi galimybė paneigti aksioma tapusį teiginį, kad visos merginų grupės dainuoja „papais“. Grožis netrukdo dainuoti, o dainavimas netrukdo grožiui. Manau, atėjo metas tai suprasti“, – samprotavo „Unsystemical“ lyderis bei daugelio „Toxicos“ dainų bendraautoris ir aranžuotojas Olegas Jerochinas.

Pasak kitos „toksinės“ mergaitės Margaritos Intaitės, pasiruošimas renginiui vyksta pakankamai sklandžiai.

„Mums tai šventė, tačiau dėl to nei grupės tikslai, nei vertybės nepasikeitė. Anksčiau esame minėjusios, kad nesiekiame niekam nieko įrodinėti. Viską darome taip, kaip norime. Vyrai metė mums iššūkį ir mes jį priėmėme, o mūsų dainavimas su gyva grupe tik paįvairins renginį“, – pasitikėdama savimi kalbėjo Margarita.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius