Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiąją vietą lengvojo kultūrizmo varžybose laimėjusi Greta Lebedeva: apie konkurenciją, dizainerio sukurtą bikinį ir Oslą

Europos kultūrizmo čempionate Norvegijoje (Oslo Grand Prix 2013) grupės „Kitokios“ narė Greta Lebedeva susikovė su stipriausiomis Europos sportininkėmis ir sekmadienį iškovojo garbingą trečią vietą lengvojo kultūrizmo kategorijoje. Portalo Žmonės.lt skaitytojams – įspūdžiai iš pirmų lūpų.
Greta Lebedeva
Greta Lebedeva / Asmeninio albumo nuotr.

„Buvo labai smagu, nes pirmą kartą teko matyti, kaip organizuojamos tokios varžybos, ir iš vidaus susipažinti su šios sporto šakos sportininkų kasdienybe“, – savo įspūdžiais dalijosi klubui „Marijampolės tauras“ atstovavusi Greta. Mergina atviravo, kad nulipus nuo scenos ją apėmė keistas jausmas ir užplūdo euforija: juk ji pateko į finalą tarp šešių geriausių, o po to laimėjo garbingą trečią vietą.

G.Lebedeva pasakojo, kad dalyvavimas tokiose varžybose nėra lengvas ir pasiruošimo darbai sekmadienį prasidėjo su tekančia saule. Visi kėlėsi 5 valandą ryto, nes prieš akis laukė begalės darbų. Reikėjo nusigrimuoti visą kūną, susišukuoti, pasidaryti makiažą. „Viso kūno grimavimas trunka pusvalandį. Mūsų, lietuvaičių, buvo ne viena, todėl viskas truko ilgai, kol treneris Rinaldas Česnaitis visas nugrimavo. Tada keliavome į varžybų vietą, kuri buvo pusvalandis kelio pėstute nuo mūsų viešbučio, ir ten pradėjome ruoštis morališkai“, – Žmonės.lt pasakojo grupės „Kitokios“ narė.

Gretos grupėje buvo tik dvi lietuvės, o daugiausia dalyvių buvo iš Švedijos ir Norvegijos. Anot merginos, bičiulysčių su kitomis varžybų dalyvėmis nebuvo. „Taip jau išėjo, kad nebendravome, tačiau tai tikrai ne dėl to, kad buvome konkurentės. Kiekviena ramiai savo kampelyje ruošėsi ir tiek“, – teigė atlikėja. Trečią vietą pelniusi mergina pasakojo, kad, be įteiktos taurės, daugiau nieko negavo, nes piniginiai prizai yra duodami tik už pirmąsias vietas.

Po pasirodymo G.Lebedeva sulaukė komplimentų iš vienos teisėjos dėl bikinio. Moteris klausė lietuvaitės, kur tokį galima įsigyti. „Manasis buvo rankų darbo ir pagamintas Lietuvoje. Jį siuvo siuvėja, o puošė – visų žvaigždžių dizaineris Ruslanas Rybakovas. Kainos tikrai neįvardysiu, nors norvegams pasirodė pigus, lietuviams jis tikrai toks nebūtų“, – Žmonės.lt pasakojo Greta.

Nors G.Lebedeva į Oslą vyko, turėdama vieną tikslą – dalyvauti varžybose, tačiau sugebėjo ir šiek tiek pasižvalgyti po miestą. „Atvažiavome viena diena anksčiau. Oras buvo labai nekoks: šalta ir vėjuota. Mes išvaikščiojome beveik visą Oslo centrą skersai ir išilgai, nes jis nėra toks didelis. Miestas man pasirodė niūrokas ir netvarkingas, tačiau žmonės gerai nusiteikę“, – Norvegijos sostinę trumpai apibūdino pirmadienį į Lietuvą grįžusi atlikėja.

VIDEO: Gretos Lebedevos pasirodymas finale nuo 7:39

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius