Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiosios „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ laidos metu projektą paliko Linas Karalius ir Rūta Ramanauskaitė

Sekmadienio vakarą trečiojoje LNK šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ laidoje ant karštojo parketo debiutavo aktorė Aušra Štukytė su partneriu Tomu Slausgalviu. Į šokėjų gretas taip pat įsiliejo ir sutuoktinį pakeitusi Erika Vitulskienė. Sėkmė šį vakarą apleido Liną Karalių. Jis su partnere Rūta Ramanauskaite surinko mažiausią bendrą komisijos ir žiūrovų balų skaičių ir buvo priverstas palikti projektą.
Linas Karalius ir Rūta Ramanauskaitė
Linas Karalius ir Rūta Ramanauskaitė / Mariaus Žičiaus nuotr.

Praėjusį sekmadienį vykusioje antrojoje laidoje pirmąsyk dalyvavo Manto Stonkaus ir Alos Karpenko pora. Anąsyk su projektu atsisveikinti teko aktoriui Ramūnui Šimukauskui ir jo partnerei Beatai Skaisgirytei. Tiesa, laikinai su parketu atsisveikino ir dainininkas Merūnas Vitulskis, kuris išvyko gastrolių į Ispaniją, Bilbao nacionalinę operą. Kol Merūnas dainuos, jį šokių projekte pavaduoja jo žmona Erika ir laidos vedėjas, profesionalus šokėjas Andrius Butkus. Jeigu Erika iš projekto neiškris, Merūnas grįš ant parketo po gastrolių Ispanijoje, spalio pradžioje.

Mariaus Žičiaus nuotr./Donatas Baumila ir Rasa Židonytė
Mariaus Žičiaus nuotr./Donatas Baumila ir Rasa Židonytė

Šįkart „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ vyko neįtikėtini dalykai – skambant rumbos garsams, Donato Baumilos ir Rasos Židonytės pora per judviejų įspūdingą pasirodymą akimirksniu gavo tūkstančius žiūrovų balsų ir per minutę iš paskutinės vietos šovė į pirmąją.

Prieš mažus Editos Daniūtės balus publika protestavo trypdama ir švilpdama sausakimšoje Teatro arenoje. Kai chirurgei Jurgitai Grabauskienei vyras įteikė pusės šimto rožių puokštę, publika tiesiog šėlo, nustelbdama Vytenio Pauliukaičio komentarus.

Sekmadienį projekte debiutavo aktorė Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis, Aušra prisipažino dėl dalyvavimo projekte atidėjusi savo vestuves. Kol kas šiai porai balai nebuvo skiriami. Pirmuosius tikrus įvertinimus jie gaus po savaitės.

Iškritę dar gali sugrįžti

Daugiausiai balų komisija skyrė Erikai Vitulskienei ir Andriui Butkui, Katažinai Nemycko ir Dainiui Dimšai bei Donatui su Rasa, o mažiausiai – Juozui Alesiui ir Elenai Leonovai bei Jurgitai Grabauskienei ir Rimvydui Černajui.

Papildomus tris balus iš Vytenio Pauliukaičio gavo Mantas su Ala. Žiūrovai daugiausiai balsų atidavė Tinai su Tadu, Donatui su Erikai. Mažiausiai jų sulaukė projekto naujokas Mantas Stonkus su Ala Karpenko.

Susumavus rezultatus, su projektu turėjo atsisveikinti Linas Karalius su Rūta Ramanauskaite. Kaip pranešė projekto rengėjai, Linas dar turės šansą sugrįžti į projektą ir susitikti jame savo mylimąją Gintarę Gurevičiūtę, kuri prie projekto prisijungs kitą savaitę.

Galutinė trečiosios laidos rezultatų lentelė:

1.    Erika  Vitulskienė ir Andrius Butkus
2.    Donatas Baumila ir Rasa Židonytė
3.    Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila
4.    Katažina Niemycko ir Dainius Dimša
5.    Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško
6.    Tomas Eigertas ir Nerilė Senulytė
7.    Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus
8.    Juozas Liesis ir Elena Leonova
9.    Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas
10.    Mantas Stonkus ir Ala Karpenko
11.    Linas Karalius ir Rūta Ramanauskaitė

Mariaus Žičiaus nuotr./Natalija Bunkė ir Radžis Aleksandrovičius
Natalija Bunkė ir Radžis Aleksandrovičius

Išskirtinis Radžio šokis

Kviestinis komisijos svečias Radžis Aleksandrovičius vakaro metu ne kartą laidė juokelius apie žmonos paieškas. Visai netrukus startuos ir naujoji laida „Radži ieško žmonos“, kurią ves Natalija Bunkė ir Marius Jampolskis. Tarsi anonsuodami būsimas vestuves baltai pasipuošę Radžis ir Natalija laidos finale atliko lėtą valsą.

Dėmesio: kviečiame išrinkti labiausiai jus sužavėjusią šokėjų porą trečioje „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ laidoje (apklausą rasite žemiau po straipsniu).

Daugiau apie „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ dalyvaujančių porų repeticijas, emocijas ir kasdienybę galite sužinoti paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius