Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trijų Karalių žygyje – trys „Chorų karų“ generolai!

Šį šeštadienį, sausio 8-ąją, 19.00 val. TV3 žiūrovai pamatys nuotaikingą reginį – muzikinę Trijų Karalių eiseną sostinėje. Kartu su daugybe muzikos garsenybių karavane dalyvavo ir trys „Chorų karų“ generolai – Vilniaus chorą subūrusi Neringa Čereškevičienė, Telšių ir visos Žemaitijos garbę ginsiantis Deivydas Zvonkus ir tarptautinio choro vadovas Stanislovas Stavickis–Stano. Kovingai nusiteikę generolai jau dabar intensyviai repetuoja, pasirengę apginti savo miesto garbę.
Neringa Čereškevičienė ir Stano
Neringa Čereškevičienė ir Stano. / TV3 nuotr.

„Mano daugiatautis choras, kaip ir skirtingų tautybių genų turintis vaikas, – yra talentingas, stiprus ir įdomus. Kai į vieną krūvą sueina filipiniečių, marokiečių, prancūzų, žydų, karaimų, lenkų, latvių, lietuvių ir rusų kraujo turintys dainininkai, rezultatas gali būti stulbinamas“, –  pasakojo Stano ir suintrigavo sakydamas, kad projekte choras keliomis kalbomis atliks labai žinomą „Delfinų“ dainą.

Kompozitorius D.Zvonkus kol kas nenorėjo atskleisti juodojo savo choro arkliuko. „Apie jį sužinosite vėliau. Galiu tik pasakyti, kad tiek daug talentingų žmonių degančiomis akimis dar nemačiau vienoje vietoje. Iš to turi gimti kažkas gražaus“, –  paslaptingai Telšių chorą pristatė D.Zvonkus. 

Didelio populiarumo sulaukusio „Chorų karų“ antrojo sezono generolais taip pat tapo: Tauragės chorą į pergalę vesiantis  Liudas  Mikalauskas, Dzūkijos – Justas Lapatinskas,  Kauno – Danguolė Beinarytė ir  šį sekmadienį choro atranką Utenoje rengianti Augustė Vedrickaitė.

Be trijų „Chorų karų“ generolų šeštadienį šventiniame koncerte „Trys karaliai. Žygis per Vilnių“ TV3 žiūrovams dainuos „69 danguje“, „Studentės“ ir Paulius, Taja, „Kastaneda“, Evelina Anusauskaitė, Stano ir Deividas Zvonkus, Lina Joy, Mini–Me ir „Kas Jos tokios?“ merginos.

„Trys Karaliai. Žygis per Vilnių“ – šį šeštadienį, 19.00 val., o „Chorų karai“ – jau greitai ir tik per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius