Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Triukšmingas „2 Barai“ atidarymas pajūryje: paaiškėjo paslaptyje laikyti projekto dalyviai

Sekmadienio vakarą šventinį Joninių savaitgalį triukšmingai vainikavo pernai žiūrovų širdis užkariavęs populiariausias vasaros realybės šou „2 Barai“. Tiesiogiai iš pajūrio skambėjo žinomų šalies dainininkų atliekamos dainos, bet ir paaiškėjo didžioji projekto intriga – atskleisti iki šiol paslaptyje laikyti keturi dalyviai.
Realybės šou „2 Barai“ akimirka
Realybės šou „2 Barai“ akimirka / Karolio Bakūno nuotr.
Temos: 2 „2 barai“ TV3

Net dvylika į dvi komandas po šešis žmones suskirstytų „2 Barai“ dalyvių iš karto po tiesioginės realybės šou atidarymo transliacijos kartu apsigyvens projekto patalpose. Čia jų lauks ne tik pramogos, bet ir įtempta konkurencija dėl pagrindinio prizo – TV3 televizijos žvaigždės kontrakto.

Kaip ir praėjusiais metais, projekto vairas vėl patikėtas žiūrovus sužavėjusiam vedėjų duetui – iš ekrano vėl sveikinosi Vaida Skaisgirė ir Justinas Jankevičius.

Karolio Bakūno nuotr./Justinas Jankevičius, Vaida Skaisgirė
Karolio Bakūno nuotr./Justinas Jankevičius, Vaida Skaisgirė

Jiems į pagalbą stojo „2 Barai“ komandų vadovai – velnių komandos vadovu tapęs Vitalijus Cololo ir angelų komandai vadovausiantis Ramūnas Vyšniauskas, kurie jau tiesioginės transliacijos metu ginčijosi, kurio komanda taps projekto lydere. Jau nuo rytojaus į dvi komandas suskirstyti „2 Barai“ dalyviai pradės darbą pramogų komplekse „HBH“.

Karolio Bakūno nuotr./Vitalijus Cololo ir Ramūnas Vyšniauskas
Karolio Bakūno nuotr./Vitalijus Cololo ir Ramūnas Vyšniauskas

Tiesioginėje projekto atidarymo transliacijoje įspūdingai buvo pristatyti visi netrukus kartu apsigyvensiantys projekto dalyviai ir atskleista didžioji intriga – iki šiol paslaptyje laikyti keturi dalyviai: renginių vedėjas Aivaras, žodžio kišenėje neieškanti Ieva, bokso čempionė Lina ir futbolo teisėjas Stanislavas.

Savo dainas naujiesiems realybės šou dalyviams dovanojo praėjusių metų „2 Barai“ dalyvis ir šią vasarą projekte dalyvaujančios Gabijos vaikinas Žygis, projekto himną sudainavo „Aš – superhitas“ nugalėtojas Silvestras ir „X Faktoriuje“ išgarsėjusi grupė „Golden age“, grupės „YVA“ ir „Man-go“.

Karolio Bakūno nuotr./„YVA“
Karolio Bakūno nuotr./„YVA“
Karolio Bakūno nuotr./„Man-go“
Karolio Bakūno nuotr./„Man-go“

Šią vasarą „2 Barai“ keliasi į pajūrį, „Atostogų parką“ ir pramogų kompleksą „HBH“, kur gyvens ir baruose dirbs dvylika bebaimių dalyvių. Realybės šou kūrėjai tikina, kad projekto dalyvių laukia daugybė atrakcijų, iššūkių, kojas pakertančių įspūdžių, beprotiškų nuotykių ir karšta konkurencinė kova. Tik pats atkakliausias taps ryškiausia TV žvaigžde ir laimės žvaigždės kontraktą.

TAIP PAT SKAITYKITE: „2 Barų“ atidaryme Vaida Skaisgirė sužibėjo fatališkos moters įvaizdžiu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius