Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trynukų mama S.Lipnė su vyru atidarė naują parduotuvę: rinkosi žinomi svečiai

Visuomenėje daugeliui žinoma trynukus auginanti Simonos ir Mindaugo Lipnių šeima idėjomis galėtų stebinti kone kasdien. Kiek daugiau nei prieš metus atidarę šeimos prekių internetinę parduotuvę „Simitri“, pora juda pirmyn, ragindama siekti svajonių, kad ir kaip jas įgyvendinti kartais atrodytų sunku. Rugsėjo 9-ąją šeima atidarė dar vieną parduotuvę Vilniuje, kurios metu muzikinį pasirodymą surengė grupė „Sisters on Wire“.
Simona ir Mindaugas Lipniai, Veronika Montvydienė, Justinas Mejeris
Simona ir Mindaugas Lipniai, Veronika Montvydienė, Justinas Mejeris / „Simitri.lt“ ir 15min nuotr.

Simona ir Mindaugas per vos daugiau negu metus gali pasidžiaugti įkūrę net tris fizines parduotuves didžiuosiuose šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, netrukus „Simitri“ duris atvers ir Klaipėdoje.

„Vilniaus parduotuvė pati didžiausia – užima 400 kvad. Metrų: „Iš pradžių sumanymas buvo įkurti tik elektroninę parduotuvę, bet rinka diktuoja taisykles – norime plėstis ir būti labiau pasiekiami. Nors šeimos versle esame pasiskirstę pareigas, su vyru žinome viską, kas vyksta salėje ar sandėlyje. O kitaip ir būti negali.

Pasiūla didžiulė, ir nors mes pirmieji iš nuomonių formuotojų atidarėme plataus asortimento internetinę parduotuvę, sugalvoti vis kažką naujo nėra lengva: dabar konkuruojame ne tik su kitų influencerių pardavimo platformomis, bet ir su didžiaisiais prekybos centrais. Iššūkių mūsų šeimai tikrai daug, nuolat sukame galvą, kuo čia dar nustebinti, tačiau džiaugiamės, kad mūsų vertybės ir požiūris į klientus nepasikeitė“, – patikina Simona.

Naujos parduotuvės Vilniuje atidarymas:

Ketverių metukų trynukus Herkų, Patriciją ir Emiliją auginanti pora per šiuos metus retai rado laiko pabūti tik dviese. Anksčiau vaikus mielai kelioms dienoms palikdavo seneliams ir tik vieni du išvykdavo trumpų atokvėpio minučių pagaudyti svetur – šįmet situaciją apsunkino karantinas.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Simonos ir Mindaugo Lipnių naujos parduotuvės atidarymo akimirka
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Simonos ir Mindaugo Lipnių naujos parduotuvės atidarymo akimirka
„Simitri.lt“ nuotr. /Simonos ir Mindaugo Lipnių naujos parduotuvės atidarymo akimirka
„Simitri.lt“ nuotr. /Simonos ir Mindaugo Lipnių naujos parduotuvės atidarymo akimirka

„Turėjome išmokti gyventi kitaip, visur ir visada būti penkiese. Kartais taip pavargsti nuo buities ir darbų, kad galimybė ištrūkti iš namų dviese atrodė vienintelis receptas, padėsiantis išsaugoti darnius santykius, neatitolti.

Kreipėmės net į šeimos psichologą, jog galėtume sėkmingai išeiti iš kai kurių nemalonių situacijų – jeigu tik būtų laiko, tikrai lankytumėmės ir toliau, nes svetimo žmogaus profesionalūs patarimai naudingi visuomet. Kita vertus, kasdien su vyru virdami tame pačiame katile sutariame geriau, negu tuomet, kai Mindaugas karjeros siekė kitoje srityje. Dabar labiau vienas kitą suprantame.“

„Simitri.lt“ nuotr. /Simonos ir Mindaugo Lipnių naujos parduotuvės atidarymo akimirka
„Simitri.lt“ nuotr. /Simonos ir Mindaugo Lipnių naujos parduotuvės atidarymo akimirka

Nors vasara šeimai ir buvo įtempta, bent pusė savaitės visi praleido savo pajūrio namuose Kunigiškėse. Simona ir Mindaugas nenorėjo iš vaikų atimti vasaros malonumų žaisti smėlyje ir maudytis jūroje, todėl vos vienas kitas savaitgalis praleistas ne ten: „Gamtoje visi geriau pailsime, nes turime ten erdvius namus su kiemu. Kunigiškės jau seniai tapo naujų idėjų ir įkvėpimo šaltiniu. Ten atsigauname ir vėl grįžtame kupini jėgų... O ir per nuotolį seniai išmokome efektyviai darbuotis.“

Nuostabiai Manto Petruškevičiaus išpuoštą renginį taip pat vedė Indrė Stonkuvienė. Patikėti organizuoti renginį Lipnių šeima pavedė švenčių organizatorei Virginijai Marcinkevičienei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius