Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tu gali šokti“ dalyviai ruošiasi dar vienam pasirodymui ir žiūrovų verdiktui!

Iškart po sekmadieninės tiesioginės TV3 šokių projekto „Tu gali šokti“ transliacijos, projekto dalyviai, išgirdę pirmąsias žiūrovų simpatijas, suskubo ruoštis naujiems pasirodymams.
„Tu gali šokti“ filmavimo akirmika
„Tu gali šokti“ vedėjas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

TV3 pranešime spaudai teigiama, kad draugiškas keturioliktukas atsisveikino su linksmuole Inga ir Karoliu. Pagal  projekto taisykles iškritus dviem skirtingų porų atstovams, susiformavo naujas Irinos ir Naglio duetas.

„Labai džiaugiuosi Irina. Mes puikiai sutariame, tikiuosi, kad parodysime viską, ką galime”, – šypsosi Naglis.

„Mes labai susidraugavome. Neišpasakytai skaudu atsisveikinti, – sakė dalyviai, paskutinį kartą visi keturiolika susikibo rankomis ir suskandavo: – Tu gali šokti.“

Po pirmojo tiesioginio eterio šokėjai ilgai nesiskirstė. Tik vėliau jie suprato, kad kažkas turi važiuoti namo.

„Mes labai susidraugavome. Neišpasakytai skaudu atsisveikinti, – sakė dalyviai, paskutinį kartą visi keturiolika susikibo rankomis ir suskandavo: – Tu gali šokti.“

Kiekvieną savaitę poros burtais išsitrauks šokius, kuriuos jau sekmadienį 19.30 val. privalės parodyti TV3 žiūrovams. Šokių laidos gerbėjai, po paskutinės poros pasirodymo išgirdę balsavimo startą, kviečiami palaikyti geriausiai, jų manymu, pasirodžiusią porą. Suskaičiavus balsus, trys mažiausiai žiūrovų palaikymo sulaukusios poros turi šansą pasitaisyti dar kartą sušokdami solo numerius. Po jų pasirodymų lemiamas balsas – teisėjų. Jie išrenka merginą ir vaikiną, kurie yra priversti atsisveikinti su šou.

Burtai lėmė, kad šį sekmadienį Irina ir Naglis turės paruošti hiphopo pasirodymą. Porą lavina ne vieną apdovanojimą už šokius gavęs Dainius Žebrauskas, pramogų pasaulio atstovams geriau pažįstamas kaip Skruzdėliukas. Daugiausiai balsų praėjusį sekmadienį surinkę Gintarė ir Viktoras šį kartą ištraukė liaudies šokį. Ypatingąjį svečią Jeffą Thackerį pakerėję Gaudrė ir Laurynas padedami Šarūno Kirdeikio mokysis pop judesių, o gatvės šokėja Alina ir kaunietis Tomas suksis „Čia čia čia“ ritmu. Juos lavinti ėmėsi Lietuvos sportinių šokių profesionalas, turintis 30–ties metų šokio patirtį Gintaras Svistunavičius. Modestą ir Daną choreografas Marijanas Staniulėnas mokys šiuolaikinio šokio improvizacijų, o kaunietė Rima ir iš Mažeikių kilęs Tomas su Andriumi Kurieniu mokysis džiazo subtilybių.

„Visi dalyviai labai skirtingi ir per savaitę perprasti ne tik naują choreografiją, bet ir šokių stilių – nepaprastai sunku”, – sako spalvingo TV3 šokių projekto choreografas statytojas Kęstutis Baranauskas.

Beje, naujus pasirodymus dalyviai pradės su neišvengiamomis traumomis. Rima prieš pirmąją išlikimo kovą skaudžiai susitrenkė kelio sąnarį, Alinai bateliai pritrynė pūsles, o vaikinai prieš pat eidami į sceną sąnarius jau turi susipurkšti šaldomuoju skysčiu. Išlikimo kova šokiu aikštelėje – tęsiasi!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius