Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tu gali šokti“: pasirodyti šokių projekte panoro ir pažįstami veidai (nuotraukos)

Sekmadienį, Vilniuje „Panoramos“ laisvalaikio ir prekybos centre, šimtai šokėjų ir dar daugiau smalsuolių susirinko į TV3 šokių projekto „Tu gali šokti“ atranką.
 „Tu gali šokti“ atranka
„Tu gali šokti“ atranka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pasak laidos kūrybinės grupės, iš viso buvo gauta apie 5 tūkst. anketų, iš jų atrinkti keli šimtai rodė savo gabumus sekmadienį. Čia šokantys siekė pavergti komisiją ir pateikti į kitą etapą, kuriame laimingieji varžysis dėl auksinių bilietų į didžiąsias atrankas, kurios bus rodomos per TV3.

Teisėjų komisiją sudarė šokėjai Andrius Butkus, Deividas, Meškauskas, projekto prodiuseris Saulius Urbonavičius–Samas, praėjusių metų „Tu gali šokti“ nugalėtojas Tomas Uroška ir kiti.

Tarp susirinkusiųjų netrūko ir televizijoje jau matytų veidų – pasirodymus stebėjo praėjusiais metais „Tu gali šokti“ pasirodę šokėjai nepasiekę finalinio etapo, taip pat pirmųjų „Lietuvos talentų“ antros vietos nugalėtojas Paulius Šinkūnas, Donato Montvydo mylimoji Veronika Brasaitė. Jos palaikyti atvyko ir D.Montvydas, tiesa, jis reginį stebėjo iš tolėliau. O štai P.Šinkūną draugė Andra palaikė ir ant scenos. Atrankoje taip pat dalyvavusi mergina padėjo Pauliui komisijai ir susirinkusiems sušokti valsą.

Netrūko ir pikantiškų vaizdų, pavyzdžiui, iš Panevėžio atvykęs go-go ir tautinių šokių šokėjas, paprašytas S.Urbonavičius, šokį atliko be marškinėlių. Ypač tai nudžiugino smalsuoles merginas.

Atranka turėjo ir tarptautinio prieskonio – pirmoji pasirodė iš Kazachstano atvykusi šokėja. Vilniuje studijuojanti mergina ne tik pasipuošė baltais tautiniais drabužiais, bet ir vėliau komisijos paparašyta, nustebino nuotaikingu gatvės stiliaus šokiu.

Nuo pirmųjų atrankos akimirkų tapo akivaizdu, kad naujajame projekte užvirs tikra konkurencija, mat praktiškai kiekvienas einantis į sceną turėjo ką parodyti. Projektas „Tu gali šokti“, kuriame taip pat pasirodys Marijonas Mikutavičius ir Jurijus Smoriginas, prasidės balandžio 24-ąją per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius