Turtuolis senelis Radži ketina palikti didžiąją dalį savo palikimo

LNK gyvenimo būdo laidoje „Neišgalvoto gyvenimai“ – antroji dainininko Radži Aleksandrovič pasakojimo dalis. Lyderystė šokių projekte ir pamažu bundantys šilti jausmai partnerei Anai. Brangios gerbėjų dovanos, puikiai įrengtas butas Panevėžyje ir nuolatos papildoma dainininko mėgstamų auksinių papuošalų kolekcija. Paauksuotą grandinę ant kaklo nešioja net šuo Baronas – Radžio augintinis, kurį gavo dovanų iš savo gerbėjų.
Radži su seneliu
Radži su seneliu / LNK nuotr.

„Beje, tai – ypatingas šuo. Jis visiškai be kailio. Pagalvojau, kad jei šeimininkas mėgsta auksą, reikia papuošti ir šunį“, – juokiasi Radžis.

Nors visų šių dalykų vaikų namuose augusiam Radžiui jau būtų per akis,  neseniai jį pasiekė dar viena netikėta žinia.  Ukrainoje, Charkove gyvenantis labai turtingas  Radžio senelis  būtent jam žada skirti didžiąją dalį palikimo. „Didžiausią teisę į palikimą visuomet turi pirmasis anūkas. Pirmąjį anūką jie labiausiai myli, – pasakojo Radžis. – Tačiau viskas priklauso nuo senelio. Kaip jis nuspręs, taip ir bus“.

Radžis atvirauja, jog ne visi giminaičiai, gyvenantys Charkove, buvo patenkinti, kai staiga atsirado anūkas iš Lietuvos. Pasigirsta įvairiausių apkalbų. „Tačiau man senelio turtai visiškai nerūpi. Jei senelis nuspręs kažką man perleisti, aš pagalvosiu ar man iš ties to reikia“, – kalbėjo žvaigždė.

Radžis dar ir šiandien mokosi bendravimo su seneliu taisyklių. Pasirodo, Radžio senelis jam niekada neskambina. Radžis iš pradžių nesuprato: gal senelis nenori bendrauti? Pasirodo, ne. „Atvirkščiai, jeigu aš neskambinu, tada paskambina kas nors iš giminių ir sako: kodėl tu neskambini? Ar tu mūsų negerbi? Pas juos yra taip, kad anūkai turi domėtis seneliais, klausti kaip jų sveikata...“

Kokie turtai gali atitekti Radžiui, kokiomis dovanomis jį lepina gerbėjai ir kas dedasi dainininko asmeniniame gyvenime – LNK laidoje „Neišgalvoti gyvenimai“ jau antradienį 20.30 val. per LNK su Rolandu Vilkončiumi.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius