Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Turui besiruošiantis Martynas Levickis išbandė save modelio amplua

Dizainerė Kastė Svilaitė šį rudenį siūlo rengtis praktiškai ir pristato unisex liemenes: tinkančias tiek vyrams, tiek moterims. Naujausių savo kūrinių pristatymui, perspektyvi dizainerė surengė fotosesiją, kurioje į draugiją pakvietė ir žinomiausią Lietuvos akordeonistą – Martyną Levickį.
Martynas Levickis
Martynas Levickis / KASTE nuotr.

Džordana Butkutė, Eleonora Sebrova, Jurga Klimaitė – Riebling, Milda Štakėnaitė bei kitos žinomos moterys jau ne kartą pasipuošė KASTE prekinio ženklo drabužiais. Dažniausiai moterų įvaizdžiu besirūpinanti dizainerė, šį kartą dėmesio skyrė ir stipriajai lyčiai.

Pasirodo, K.Svilaitė vyrų įvaizdžiu rūpinasi jau kuris laikas ir Martynas Levickis fotosesijai buvo pasirinktas neatsitiktinai. Menininkų pažintis užsimezgė dar prieš pusę metų, kada M. Levickis patikėjo Kastei Svilaitei jo paties bei viso orkestro kostiumus artėjančiam arenų turui „356“.

KASTE nuotr./Martynas Levickis
KASTE nuotr./Martynas Levickis

Dizainerė atvirauja, jog geriausi kūriniai gimsta paskutinę sekundę, ir prisimena, kai dar vasarą jai paskambino Martynas ir paprašė jį aprengti ir turo fotosesijai.

„Turėjau vos vieną dieną. Mes įpratę Martyną matyti oficialų, bet man kažkodėl norėjosi parodyti jį kitame amplua, atskleisti jo kitą pusę – laisvesnę, tad pasiuvau jam minimalistinio stiliaus, baltą liemenę“ – pasakoja KASTE prekinio ženklo kūrėja.

KASTE nuotr./Martynas Levickis
KASTE nuotr./Martynas Levickis

Tik vėliau dizainerė nusprendė pagaminti tokias liemenes ir kitiems. Tai puikus pasirinkimas rudeniui, nes ji ne tik šildo, bet yra ir stilinga detalė aprangoje. Kadangi menininkai puikiai sutaria liemenių fotosesijoje modeliais tapo abu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius