-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV prodiuserė Goda Skačkauskaitė susižadėjo su mylimuoju Andriumi Jokubaičiu

Bendrovės „TV manija“ vykdomoji prodiuserė Goda Skačkauskaitė susižadėjo su mylimuoju Andriumi Jokubaičiu. Sužadėtuvės įvyko prieš kelis mėnesius, tačiau Goda tik dabar savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje ryžosi pasidalinti džiugiomis asmeninio gyvenimo permainomis.
Goda Skačkauskaitė su mylimuoju Andriumi Jokubaičiu
Goda Skačkauskaitė su mylimuoju Andriumi Jokubaičiu / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.
Temos: 1 TV

„Iš tikro sužadėtuvės įvyko lygiai prieš du mėnesius Druskininkuose. Tai yra dviejų žmonių šventė. Nesinorėjo, kad iš pradžių apie tai sužinotų keli šimtai žmonių, kurių tu net negali pavadinti artimais draugais. Pirma norėjau, kad sužinotų šeima ir artimieji, todėl ir delsiau paviešinti“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Goda. Anot jos, po paskelbimo virtualioje erdvėje, ją pradėjo iš visų pusių sveikinti draugai ir pažįstami.

Paklausta, kiek laiko ji su Andriumi kartu, moteris negalėjo įvardyti, todėl tik nusijuokė: „Tiksliai net negaliu pasakyti, nes atrodo, kad jau visą amžinybę“.

Goda pasakojo, kad diena, kai jos mylimasis paprašė rankos, buvo gražiausia gyvenime. „Abiem drebėjo kojos: Andriui teko ruoštis ir išgyventi tą laukimą, o man suvokti, kas vyksta. Emocijos liejosi per kraštus“, – apie ypatingą akimirką portalui Žmonės.lt pasakojo G.Skačkauskaitė. 

Goda teigė, kad meluotų sakydama, jog nesitikėjo tokio Andriaus žingsnio. Anot jos, tai – natūralu, kai žmonės draugauja jau ilgą laiką ir yra kartu ne kelis mėnesius.

O paklausta apie vestuves atsakė: „Tai būtų sekantis žingsnis, o paskui – vaikai. Gal ir šią vasarą dar spėsime atšokti vestuves. Tiksliai nežinau, kada jos įvyks. Bus matyti, nes ne tik aš sprendžiu tai.“

Goda užbėgo už akių klausimams apie sužadėtuves iš reikalo ir užtikrino, kad viskas jų poroje vyksta palaipsniui, o vaikus pora planuoja po vedybų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius