Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV3 „Chorų karų“ prizinis fondas – 50 tūkst. litų – Kauno ąžuolams ir Alytaus talentams!

Jau šį sekmadienį, balandžio 17 dieną, 19.30 val. – TV3 projekto „Chorų karai“ finalas! Dešimt savaičių septyni garsių šalies žmonių – Neringos Čereškevičienės, Augustės Vedrickaitės, Deivydo Zvonkaus, Liudo Mikalausko, Stanislovo Stavickio-Stano, Justo Lapatinsko ir Danguolės Beinarytės – vadovaujami chorai buvo prikaustę Lietuvos žiūrovus prie TV ekranų kiekvieną sekmadienį.
Laidos filmavimo akimirka
Laidos filmavimo akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Paskutinei kovai – „Chorų karų“ finalui – Kauno ir Alytaus choristai, vadovaujami D.Beinarytės ir J.Lapatinsko, ruošia net po tris dainas. Kuris choras triumfuos, nuspręs TV3 televizijos žiūrovai. Tiesa, chorai šį sekmadienį kausis ne tik dėl garbės ir žiūrovų simpatijų, o ir dėl piniginių prizų – 35 tūkst. ir 15 tūkst. litų, kurie bus skirti chorų atstovaujamiems miestams.

„Nesvarbu, pirmą ar antrą vietą laimėsim, vis tiek Ąžuolyną atsodinsim, – ryžtingai taria Kauno Burgundiškojo choro generolė Danguolė Beinarytė. – Jau paskirta data – balandžio 30 d. choristai  sodins ąžuoliukus ir kvies kauniečius į Ąžuolyno atsodinimo dieną. Mes savo dainomis dėkosime kauniečiams už palaikymą „Chorų karuose“.

Alytaus Oranžinis choras, vadovaujamas generolo J.Lapatinsko, taip pat džiūgauja ir gausimos vietos nesureikšmina: „Mes jau laimėjom!“ Laimėtus pinigus choristai nusprendė skirti jauniesiems miesto talentams – Alytaus jaunimo simfoniniam orkestrui instrumentams įsigyti.

Projekto finale šį sekmadienį scenoje TV3 žiūrovai pamatys ne tik finalininkus – dainuos visi projekte dalyvavę chorai! Čia paskutinį kartą skambės bendros visų chorų dainos. Laidos vedėjai Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas su jungtiniu „Chorų karų“ choru atliks atsisveikinimo dainą. Finalo svečiais bus Vaida Genytė, Rūta Ščiogolevaitė, Aistė Pilvelytė, choras „Lyra“ ir Kauno A.Smetonos gimnazijos choras, taip pat projekto „Tu gali šokti“ šokėjai.

„Chorų karų“ finalas – jau balandžio 17 dieną, 19.30 val. tiesiogiai per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius