Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV3 eteryje vasara prasideda gegužės 30 dieną!

TV3 televizijoje vasaros sezonas, kuriame daugybė pramoginių laidų, naujų projektų, specialių įvykių, krepšinio transliacijų, filmų ir serialų, startuoja jau gegužės 30 dieną!
Nijolė Pareigytė
Nijolė Pareigytė / TV3 nuotr.

Pirmoji paskelbs vasarą Rūta Grinevičiūtė-Janutienė su sezono naujiena savaitine publicistine laida „Vasara pagal Rūtą“. Šioje laidoje – slapčiausia informacija kaip, už kiek, kur ir ar ilsisi mūsų išrinktieji. Nuo gegužės 31 dienos antradieniais 20.00 val. TV3 žiūrovams – vasaros realybės šou „Ūkininkas ieško žmonos“ su Nijole Pareigyte ir aštuoniais antrosios pusės ieškančiais Lietuvos ūkininkais. Nuo birželio 1 dienos trečiadieniais 20.00 val. – „Didieji pokyčiai“ su žaviąja Daiva Anužyte-Kasiulaitiene, Radžio gerbėja Raisa Šarkiene ir kitomis pokyčių išsiilgusiomis šalies moterimis! Beveik dvigubai ilgesnis populiarusis „Nuodėmių dešimtukas“ bus rodomas ketvirtadieniais 20.00 val.

Nuo gegužės 30 dienos pirmadieniais–ketvirtadieniais 19.10 val. – populiariausių TV3 laidų kartojimai, o 21.00 val. – „Kas nori nužudyti Mią?“.

Penktadieniais, šeštadieniais, sekmadieniais TV3 eteryje – puikus laisvalaikis su muzika, šokiais ir filmais, tokiais kaip: „Ponas ir ponia Smitai“, „Spaidervikų kronikos“, „Šioje šalyje nėra vietos senukams“, „Šarlotės voratinklis“, „Anapus tvoros“, „Alvinas ir Burundukai“, „Iksmenai: žūtbūtinis mūšis“, „Paskutinis jaunikio išbandymas“, „Paskutinis uošvių išbandymas“, „Princesės dienoraštis“ ir „Princesės dienoraštis 2: karališkosios sužadėtuvės“ ir t.t.

Nuo birželio 26 dienos sekmadieniais 19.00 val. „Savaitės komentarus“ keis Marijaus Mikutavičiaus vedama „EuroBasket 2011“ apžvalga, o birželio 30 dieną 22.00 val. TV3 pradės rodyti ką tik JAV sėkmingai startavusį serialą „Pagrindinis įkaltis“ (Body of Proof) su „Nusivylusių namų šeimininkių“ žvaigžde aktore Dana Delany.

Nuo liepos 7 dienos bus kasdienė 18.45 val. rodomų TV3 Žinių rubrika „Varom už Lietuvą“. Tą pačią dieną prasidės ir pramoginis romantiškas pasimatymų šou „Pasirink mane“. Dar dvi liepos mėnesio naujienos – serialai „Meilės triumfas“ (El Triunfo De Amor) su Victoria Ruffo ir kultiniai „Svotai“ (Svaty).

Ir tai dar ne viskas – nuo rugpjūčio 2 dienos TV3 tiesiogiai transliuos net dešimt draugiškų Europos vyrų krepšinio čempionato komandų rungtynių, rugpjūtį startuos informacinė pramoginė laida „Be komentarų“ ir Martyno Starkaus bei Vytaro Radzevičiaus nuotykiai „Kartą Pietų Amerikoje“.

Didieji TV3 vasaros įvykiai – Liepos 6-ąją Kauno krepšinio arenos atidarymas, o rugpjūčio 29 dieną – įvykis, kurio Lietuva laukė dešimtmečius: Europos vyrų krepšinio čempionato oficialus atidarymas drauge su TV3 naujojo sezono pristatymu!

Galingiausia vasara su TV3 – nuo gegužės 30 dienos!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius