Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV3 „Lietuvos talentuose“ – stulbinami muzikantų pasirodymai

Sekmadienį TV3 projekte „Lietuvos talentai“ žiūrovams ir komisijai ne kartą teko plačiai šypsotis ir nuoširdžiai ploti ryškiausiems šalies talentams. Gerų emocijų atnešė ne tik oro akrobatės ir sakinius atvirkščiai tarti mokančios dalyvės pasirodymai, bet ir kiti projekto dalyviai.
Eegzotinių šokių šokėjos
Eegzotinių šokių šokėjos / TV3 nuotr.

„O broliai, jūs tai turite“, – ši Marijaus Mikutavičiaus frazė jau tapo kultinė. TV3 „Lietuvos talentų“ teisėjas tokiais žodžiais palaimina dalyvių pasirodymus, kurie jam palieka neišdildomą įspūdį. Šį kartą frazė perfrazuota skambėjo net kelis kartus. Egzotinių šokių šokėjoms, ant galvos laikančioms įspūdingas karūnas ir prisiklijavusioms ilgus smailius nagus, ir akordeonistų trio. Studentai, pasivadinę „Chill Out“, su akordeono muzika džiugina klausytojus jau ne vienus metus.

„Po itin sėkmingo pernai „Lietuvos talentuose“ dalyvavusio Martyno Levickio pasirodymo šiemet akivaizdžiai padaugėjo dalyvių, sumaniusių nustebinti akordeonu atliekamomis improvizacijomis. Geras pavyzdys užkrečia. Tačiau noriu priminti, kad dar ne viskas, „Lietuvos talentų“ žiūrovų laukia viena ypatinga staigmena. Ji, beje, taip pat bus susijusi su akordeonininkais“, – intriguoja laidos režisierius ir scenarijaus autorius Mindaugas Meškauskas.

Ar ir šiemet specialiai dėl „Lietuvos talentų“ į Lietuvą grįš Martynas, netrukus paaiškės kitose „Lietuvos talentų“ atrankų laidose. O jau ateinantį sekmadienį „Lietuvos talentuose“ – įspūdingas viena geriausių Lietuvos arfininkių pripažintos Aistės pasirodymas, naujai atgimusi vaikinų grupė „Kvinta“, kuri privers pajudėti, šokių grupės, kurios sužavės originalumu.

Įspūdingi, linksmi, išskirtiniai „Lietuvos talentai“ sekmadienį 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius