Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV3 pristato naujo kultinio serialo „Žvilgsnis į ateitį“ premjerą!

Nuo rugsėjo 14 dienos 22.00 val. TV3 mistikos ir dramos mėgėjams pristato naują trim prestižiniams „Emmy“ apdovanojimams nominuotą kultinį serialą „Žvilgsnis į ateitį”. Jo scenarijaus rašytojai ir režisieriai dirbę su tokiais žymiais serialais ir filmais kaip „Daktaras Hausas“, „Ligoninės priimamasis“, „Dingę“, „24“, „Žvaigždžių kelias“, „Misija neįmanoma“, „Supermenas“, „Betmanas“, „Betmanas: Tamsos riteris“ ir kt.
Serialo „Žvilgsnis į ateitį“ pagrindinis aktorius Josephas Fiennes
Serialo „Žvilgsnis į ateitį“ pagrindinis aktorius Josephas Fiennes. / TV3 nuotr.

Nauja TV3 istorija pasakoja apie neįtikėtiną įvykį – 2009-ųjų spalio 6 dieną viso pasaulio žmonės dviem minutėms ir septyniolikai sekundžių praranda sąmonę. Per tą laiką jie spėja pamatyti viziją – kas jiems nutiks daugiau nei po šešių mėnesių. Šis gebėjimas pažvelgti į ateitį pakeičia žmonių gyvenimus, o Los Andželo policijos specialių agentų grupė, vadovaujama Stanfordo Vedeko, Marko Benfordo ir jo partnerio Demetrio Nohos imasi tirti neeilinį įvykį. Kodėl ir kaip nutiko šis visuotinis žmonijos sąmonės praradimas ir ar jis pasikartos vėl – štai į tokius klausimus privalo atsakyti bylą tiriantys pareigūnai.

Vienas pagrindinių vaidmenų šiame seriale atiteko žaviam kino ir teatro aktoriui Josephui Fiennesui, filmo mėgėjams labiau atpažįstamas iš juostos „Įsimylėjęs Šekspyras“. Suvaidinti naujame seriale jį paskatino puikus scenarijus, kuris Josephą sužavėjo.

„Buvau viename pokalbyje dėl filmo, kai koridoriuje mane pasigavo mano agentas ir liepė paskaityti scenarijų. Be to, jis pasiūlė man iškart susitikti su scenarijaus autoriais. Aš sutikau. Paskaičiau ir likau sužavėtas. Anksčiau niekada negalvojau apie galimybę vaidinti televizijoje, tačiau esu matęs puikių serialų. Svarbiausia aktoriams įsigyventi, sutapti su scenarijumi ir taip išreikšti visą vaidinamo charakterio žavesį“, – pasakoja aktorius.

„Žvilgsnis į ateitį“ – tai serialas ne apie mistinius įvykius, bet apie žmonių santykius ir jų norą, pamačius ateitį pasikeisti patiems ir pakeisti aplinkybes taip, kad gyvenimas neslystų iš rankų.

J. Fiennesas, vaidinantis pareigūną Marką Benfordą, mano, kad žinoti ateitį – tai prarasti gyvenimo džiaugsmą.

„Kai kuriomis dienomis norėčiau žinoti, kas nutiks, kai kuriomis ne. Visada labiau esi pasiryžęs išgirsti geras naujienas. Gyvenimas tai kelionė, pilna sprendimų ir pasirinkimų. Taip mes įgyjam patirties – geros ar blogos nėra visai svarbu, svarbiausia, kad kažko išmokstam. Ta pamoka ir yra gyvenimas“, – paklaustas, ar norėtų žinoti, savo ateitį atsako aktorius.

Be serialo „Žvilgsnis į ateitį“ premjeros TV3 žiūrovus pirmadienio vėlų vakarą pasitiks naujas, šeštasis „Nusivylusių namų šeimininkių“ sezonas.

Nauja kultinė istorija „Žvilgsnis į ateitį“ – jau nuo rugsėjo 14 dienos, antradieniais 22.00 val. tik per TV3.

15min.tv – nemokama televizija internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius