Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV3 seriale „Moterys meluoja geriau“ – dar viena televizijos ir teatro žvaigždė!

Prie būrio mylimiausių šalies aktorių, vaidinančių TV3 seriale „Moterys meluoja geriau“, prisidėjo dar vienas visiems gerai pažįstamas veidas – TV3 laidų „Žiūrim, ką turim“ ir „Lietuvos talentai“ vedėjas, garsus teatro aktorius Džiugas Siaurusaitis. Jau šią savaitę „Moterys meluoja geriau“ gerbėjai susipažins su jo kuriamu personažu, į filmavimo aikštelę įnešančiu daug gerų emocijų.
Džiugas Siaurusaitis
Džiugas Siaurusaitis / TV3 nuotr.

Dž.Siaurusaičio herojus – pokvailis, naivus, daug mokslų nebaigęs, bet finansiškai spėjęs prakusti autoserviso savininkas Kostas, savų vadinamas Kostiku. „Ribotas jis žmogus, nors sakosi esąs bajoriškos kilmės. Bet su šiais žodžiais kilmės įrodymai ir baigiasi. Šiaip jau jis – gana juokingas, nors iš šalies žiūrint į tokius žmones darosi graudu. Tačiau kai pažinimo spektras gana ribotas... Jis gal ir laimingas savo pasaulyje – tas mano Kostikas? – svarsto Džiugas. – Be to, jis daug geria, nes su žmona nieko gero neišėjo, nemyli jos, ieško nuotykių. O čia išlenda vyriškas naivumas: jeigu jau padovanos brangų daiktą, moteris bus jo!“

Kokius brangius daiktus Kostikas teiks serialo damoms, paaiškės artimiausiose serijose, bet Džiugas kukliai užsimena, kad tai dar ne automobiliai, veikiau – dovanų čekiai. „Mano herojus – ne Šedžius, šiek tiek mažesnio turtinio kalibro. Bet vis tiek – tarsi iš vidutinio sluoksnio, užgyvenęs daug vertingų pažinčių, juk dirba autoservise“, – šypsodamasis didžiuojasi aktorius.

Kas Kostą atves į serialą? Ogi internetas. Kaip tik ten jis susipažins su padūkėle Meda (aktorė Inga Norkutė). „Ta irgi visokių nuotykių ieško. Todėl susitiks su Kostiku, šis bandys užmegzti santykius. Bus čia ir juokingų epizodų, ir liūdnų“, – tikina Dž.Siaurusaitis.
 

Tuo metu populiariausio šalyje serialo „Moterys meluoja geriau“ prodiuseris Rimvydas Martinaitis tikina, kad Džiugui vaidinant visa kūrybinė grupė leipsta juokais. Girdi, jo herojus toks mulkis, kad tiesiog neįmanoma nesišypsoti. Pats aktorius mano, kad visa tai dėl nuoširdumo. „Aš stengiuosi nuoširdžiai vaidinti tokį personažą, nors jis realybėje labai tolimas nuo manęs. Kai nuoširdžiai tai darai, – tai ir juokinga, ypač mane pažįstantiems žmonėms, kurie žino, kad toks nesu. Bet kiti galbūt manys, kad aš – iš tikrųjų kaip Kostikas?“ – svarsto Dž.Siaurusaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius