Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV3 šou „Šok su manimi“ pasirodysianti Svetlana Pronina: „Mano suknelėms daug medžiagos nereikės“

Tiesi, valdinga, reikli sau ir kitiems, charizmatiška asmenybė, išvaizda primenanti scenos karalienę Tiną Turner, visad jaunatviška advokatė Svetlana Pronina nuo rudens pasirodys naujame TV3 projekto „Šok su manimi“ sezone.
S.Pronina ir T.Uroška
S.Pronina ir T.Uroška / TV3 nuotr.

Moteris stipri, todėl jos pasiryžimas ir žinojimas, kodėl dalyvaus šokių projekte, nė kiek nestebina.

„Aš einu smagiai papramogauti. Iki šiol turėjau hobį – advokatūrą, antras mano hobis bus šokiai“, – šypsosi dėmesio nebijanti Svetlana.

Kaip ir visiems dalyviams, šiai žvilgsnius traukiančiai moteriai reikėjo ir sutartį pasirašyti, ir apie sukneles pakalbėti. Su pastarosiomis buvo lengviau – Svetlana žino, kaip nori atrodyti, o štai sutarties sąlygos advokatei nepriimtinos. Ji nežada taikytis prie taisyklių.

„Ką čia man siunčiat? – juokdamasi klausė moteris. – Aš tikrai nesilaikysiu jūsų taisyklių. Čia matau, parašyta, kad reikia šokti lėtą valsą, kvikstepą. Iš karto pasakau, kad šitų šokių aš nešoksiu, nes man jie net negražūs žiūrėti, ne tik nemalonūs pačiai šokti. Aš ateinu į TV3 šokių projektą pramogauti ir šoksiu tik tai, kas man patiks. Man nesvarbu, balsuos už mane ar ne, bet noriu prisidėti prie TV3 projekto sėkmės ir tikiu, kad jis gyvuos daug metų. Aš manau, kad būsiu pati pirma išbalsuota iš šokių projekto, tad leiskit man bent tokį malonumą – sušokti tuos šokius, kuriuos noriu, kurie man gražūs.“

Išdėsčiusi savo sąlygas moteris nenusileido „Šok su manimi“ stilistės Kristinos Mališauskienės siūlymams.

„Aš noriu tik baltos spalvos suknelių ir mano suknelėms prireiks labai mažai medžiagos, – juokėsi šokių drabužius matuodamasi ir įdegusį sportišką kūną demonstruodama Svetlana. – „Man stilistė pasakė, kad negalima juodos spalvos suknelių, nes televizijai reikia spalvų, bet tango suknelės norėsiu tikrai juodos. Žinoma, labai labai peršviečiamos, visos gipiūrinės“, – toliau savo norus dėsto tiksliai žinanti, ko nori, advokatė.

Svetlanos partneriu tapo projekto „Tu gali šokt“ nugalėtojas Tomas Uroška.

„Susitiko du lyderiai. Abu turintys nuomonę. Iš pradžių atrodė, kad valdingajai Svetlanai reikėtų nuolankiai klausančio jos nuomonės ir norų partnerio, bet savimi pasitinkintis Tomas, vos įžengęs į salę ir pabandęs kelis sukinukus, privertė Svetlaną ištarti: „Man jis tinka“, – pasakoja projekto „Šok su manimi“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Kadangi Tomas gyvena Kaune ir į repeticijas gali atvykti ne visada taip greitai, kai norisi, o Svetlana mėgsta repetuoti anksti ryte, o kitą treniruotę rengti vakare, su ja dirba dar vienas Kristinos šokių namų treneris Sergejus Jerpyliovas.

„Svetlana užsispyrimo turi pavydėtinai daug. Tikrai spalvinga asmenybė. Tikiu, kad žiūrovai ją pamils už tiesumą, nuoširdumą, jaunatviškumą ir meilę šokiui“, – sako Neringa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius