Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV3 vakarėlyje ryškiausiai švietė Jazzu ir G.Ivanauskas (nuotraukos)

Vėlyvą ketvirtadienio vakarą sostinėje esančios vyninės „La Boheme“ kiemelyje ilgai netilo šurmulys ir negeso fotografų blyksės – čia įvyko TV3 televizijos žvaigždžių vakarėlis. Jame vieni sakė sveikinimo kalbas, kiti atskleidė savo simpatijas.
 Televizijos vyno ir kokteilių vakarėlyje – būrys žinomų veidų.
TV3 vakarėlyje ryškiausiai švietė Jazzu ir G.Ivanauskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Svečiai rinkosi pliaupiant lietui – vakarėlio viešnioms teko su aukštakulniais straksėti po balas. Tačiau lietumi pakrikštyto vakaro dangus netrukus persimainė ir į sceną pakilęs laidų vedėjas Gediminas Jaunius paskelbė vakarėlio pradžią.

„Norime būti žiūrimiausi ir geidžiamiausi“, – TV3 planus reziumavo televizijos vadovė Laura Blaževičiūtė. Į sceną pasveikinti kolegų pakilo ir programų direktorius Jurgis Jefremovas.

„Šis įvadinis vakarėlis skirtas tam, kad parodytume, jog mūsų žvaigždžių kolektyvas bus išties didelis“, – kalbėjo G.Jaunius.

Vakaro vedėjas neklydo: tiek vakarėlyje, tiek jo metu pristatytame naujojo sezono vaizdo klipe buvo galima išvysti būrį žinomų veidų. Žadėta, kad šventėje pasirodys daugiau nei šimtas garsenybių.

Atlikeja neslėpė, kad neseniai tarp jos ir Gyčio užsimezgusi draugystė gali išaugti ir į kai ką daugiau, galbūt ir į bendrą kūrybinį projektą.

Su kolegomis šnekučiavosi ir kokteilius gurkšnojo atlikėjos Karina Krysko, Eva, aktorius Ramūnas Rudokas su drauge Kamile, dainininkai Vaidas Baumila ir Egidijus Sipavičius, aktorės Nijolė Narmontaitė ir Larisa Kalpokaitė, laidų vedėjai Džiugas Siaurusaitis, Nomeda Marčėnaitė, Vytautas Rumšas jaunesnysis ir daugelis kitų.

Šventėje dalyvavo ir prie TV3 televizijos kolektyvo prisidėjusi žurnalistė Audrė Kudabienė. Beje, moteris tądien šventė savo gimtadienį. „Gerai, kad ant torto viena žvakutė – niekas nesužinos, kiek iš tikrųjų man metų“, – šypsojosi A.Kudabienė.

Vakarėlio dalyviams svajingas ir melancholiškas dainas skyrė po raktikaulio lūžio pirmąkart į sceną užkopusi dainininkė Jazzu.

Ko gero, didžiausia to vakaro žvaigžde tapo choreografas Gytis Ivanauskas. Prieš atlikdama paskutinę dainą Jazzu visiems paskelbė, kad kūrinį skiria Gyčiui, nes šis atlikėjai labai patinka.

Vyras nesutriko išgirdęs komplimentų ir pajutęs aplinkinių dėmesį ėmė šokti, dainuoti, o paskutinius kūrinio žodžius jau tarė atsidūręs scenoje šalia bičiulės Jazzu. Atlikėja neslėpė, kad neseniai tarp jos ir Gyčio užsimezgusi draugystė gali išaugti į kai ką daugiau, galbūt ir į bendrą kūrybinį projektą.

Tuo tarpu vakaro vedėjas G.Jaunius nepraleido progos užkabinti ne itin malonią atlikėjai Jazzu temą ir pasiteiravo, ar ji nepykstanti ant stilisto Manto Petruškevičiaus. Dainininkė ir stilistas nusprendė įrodyti, kad tarp jų dėl trauma pasibaigusio šokio neliko jokių pykčių – visiems matant vienas kitam skyrė ne vieną bučinį.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius