Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV3 vasara – galingiausia per 18 metų: maksimumas pramogos, krepšinio ir įspūdžių!

Trys šou – „Didieji pokyčiai“, „Ūkininkas ieško žmonos“ ir „Pasirink mane“; Trys naujienos – „Vasara pagal Rūtą“, „Be komentarų“ ir „Kartą Pietų Amerikoje“; Trys projektai – „EuroBasket 2011“ apžvalga, „Varom už Lietuvą“ ir 60 tūkstančių krepšinio kamuolių rekordas; Trys serialai – „Meilės triumfas“, „Pagrindinis įkaltis“ ir „Svotai“; Trys galingi įvykiai – Kauno krepšinio arenos atidarymas, Europos vyrų krepšinio čempionato ir TV3 naujojo sezono pristatymas; net dešimt draugiškų Europos vyrų krepšinio čempionato komandų rungtynių – ir tai dar ne viskas, ką TV3 savo žiūrovams paruošė šią vasarą!
TV3 logotipas
TV3 logotipas

Pirmadieniais (nuo gegužės 30 dienos) TV3 eteryje – vasarinė publicistinė laida „Vasara pagal Rūtą“ (Janutienę), kurioje slapčiausia informacija kaip, už kiek, kur ir ar ilsisi mūsų išrinktieji...

Antradieniais (nuo gegužės 31 dienos) – vasaros realybės šou „Ūkininkas ieško žmonos“. Ar pavyks Nijolei Pareigytei suporuoti Lietuvos ūkininkus?

Trečiadieniais (nuo birželio 1 dienos) – „Didieji pokyčiai“ su žaviąja Daiva Anužyte-Kasiulaitiene, Radžio gerbėja Raisa Šarkiene, dainininke Vitalija Katunskyte ir kitomis pokyčių išsiilgusiomis šalies moterimis!

Ketvirtadieniais (nuo birželio 2 dienos) – dvigubai ilgesnė laida „Nuodėmių dešimtukas“, kurioje – šalies garsenybių nuodėmės, paklydimai, laimės ir vasaros nuotykiai...
Penktadieniais, šeštadieniais, sekmadieniais – muzika, šokiai, estrada ir filmai, tokie kaip: „Ponas ir ponia Smitai“, „Spaidervikų kronikos“, „Šioje šalyje nėra vietos senukams“, „Šarlotės voratinklis“, „Anapus tvoros“, „Alvinas ir Burundukai“, „Iksmenai: žūtbūtinis mūšis“, „Paskutinis jaunikio išbandymas“, „Paskutinis uošvių išbandymas“, „Princesės dienoraštis“ ir „Princesės dienoraštis 2: karališkosios sužadėtuvės“ ir t.t.

Nuo birželio 26 dienos „Savaitės komentarus“ sekmadieniais keis Marijaus Mikutavičiaus vedama „EuroBasket 2011“ apžvalga. Mėnesio pabaigoje – ką tik JAV sėkmingai startavusio serialo „Pagrindinis įkaltis“ (Body of Proof) premjera su „Nusivylusių namų šeimininkių“ žvaigžde aktore Dana Delany.

Liepą dar du krepšiniui skirti vasaros projektai – TV3 Žiniose kasdienė rubrika „Varom už Lietuvą“ ir 60 tūkstančių krepšinio kamuolių rekordas! Nesidomintiems krepšiniu – romantinė premjera – pramoginis pasimatymų šou „Pasirink mane“ ir serialai – „Meilės triumfas“ (El Triunfo De Amor) su Victoria Ruffo ir kultiniai „Svotai“ (Svaty).

Ir tai dar ne viskas – nuo rugpjūčio 2 dienos TV3 tiesiogiai transliuos net dešimt draugiškų Europos vyrų krepšinio čempionato komandų rungtynių, startuos informacinė pramoginė laida „Be komentarų“ ir Martyno Starkaus bei Vytaro Radzevičiaus nuotykiai „Kartą Pietų Amerikoje“.

Didieji TV3 vasaros įvykiai – Liepos 6-ąją Kauno krepšinio arenos atidarymas, o rugpjūčio 29 dieną – įvykis, kurio Lietuva laukė dešimtmečius: Europos vyrų krepšinio čempionato oficialus atidarymas drauge su TV3 naujojo sezono pristatymu!

„Tai be jokios abejonės galingiausia vasara per 18 televizijos gyvavimo metų, – sako TV3 programų direktorius Jurgis Jefremovas. – Maksimumas pramogos, maksimumas krepšinio ir maksimumas įspūdžių!“

O paskui jau tik galingas ruduo su Didžiuoju krepšiniu! Mojuojam trispalvėm!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius