Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ugnė Skonsmanaitė: „Man nerūpi, kokia etiketė puošia drabužį“

Paskutinės vasaros dienos eina į pabaigą, o žvarbus ir rudeniškas oras jau ima kutenti nosį. Kita vertus, atėjus rudeniui stilingi žmonės iš tolimiausių ir šilčiausių pasaulio kertelių grįžta atgal į Vilnių. Štai laidų vedėja Ugnė Skonsmanaitė (23) du vasaros mėnesius atostogavusi ir nekišusi nosies į viešumą pasirodė dešimtmetį paminėjusios parduotuvės „United colors of Benetton“ kolekcijos pristatyme.
Ugnė Skonsmanaitė
Ugnė Skonsmanaitė / Viganto Ovadnevo nuotr.

Trečiadienio vakarą „United colors of Benetton“ surengė tikrą spalvų, audinių ir tekstūrų fiestą, kurios nepraleido ir stilingoji Ugnė. Šventinei progai ji pasirinko kariškais raštais išmargintas kelnes, smėlio spalvos aukštakulnius ir klasikinio kirpimo juodą švarkelį. Tiesa, labiausiai dėmesį traukė didžiuliai, įspūdingi Ugnės auskarai, grandinėmis apraizgę beveik visas ausis.

Portalui Žmonės.lt televizijos laidų vedėja patikino, kad jos spintoje nėra vien tik firminių drabužių. Mat apdarus ji renkasi ne pagal priklijuotus vardus, bet patogumą.

Viganto Ovadnevo nuotr./Ugnė Skonsmanaitė (kairėje)
Viganto Ovadnevo nuotr./Ugnė Skonsmanaitė (kairėje)

„Šiaip, man tas pats kokia etiketė yra ant drabužio, svarbiausia visai kiti dalykai. Pavyzdžiui, audinys, tekstūra, spalva, modelis. Mano spintoje kabantys drabužiai nėra vien tik vardiniai, ar tik žinomų prekių ženklų. Tikrai yra visko“, – sakė  mergina.

Tačiau parduotuvės dešimtajame gimtadienyje apsilankiusi mergina nė neslėpė, kad „United colors of Benetton“ prekinis ženklas jai – artimiausias. Nuo mažumės tėvų šios kompanijos drabužėliais rengiama Ugnė tiesiog prie jų priprato. O, žinia, įpročių ne taip jau lengva atsikratyti.

„Aš augau su „Benetton“ drabužiais. Mačiau mergaitė ant podiumo praėjo su raudonomis, velvetinėmis kelnėmis. Ir aš tokias turėjau vaikystėje“, – prisiminimais dalinosi ji.

Mergina patikino, kad ji nėra nei labai mergaitiško, nei labai berniokiško stiliaus propaguotoja ir mėgsta absoliučiai visokius drabužius: nuo suknelių iki nertinių, nuo kelnių iki šortų, nuo klasikinių švarkų iki aptemptų džinsų.

Ugnė su liūdesiu balse atsiduso, kad nepaisant baisiai gražios, spalvingos kolekcijos ji vis tik jau kvepia rudeniu. „Spalvos labai gražios, tačiau taip velnioniškai rudeniškos... man dar nesinori galvoti, kad vasara baigiasi“, – pokalbį baigė mergina.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius