Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ugnius Kiguolis surašė penkis patarimus homoseksualams: „Ką daryti, kad jus gerbtų ir toleruotų“

Antrą dieną su dainininku Vaidu Baumila dėl homoseksualų teisių viešai besipykstantis milijonierius Ugnius Kiguolis surašė penkis patarimus seksualinėms mažumoms, kurių paisant, žada, „juos gerbs ir toleruos“.
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Konfliktas tarp U.Kiguolio ir V.Baumilos kilo trečiadienį. Visų pirma U.Kiguolis aršiai pasisakė apie homoseksualus – nepritaria jų partnerystės įteisinimui, nenorėtų, kad jie augintų vaikus. 

V.Baumila tokį pasisakymą pašiepė – paklausė Ugniaus, kaip paaiškintų sūnui, kodėl išsiskyrė su mama, – ar nesunkiau nei atsakyti, kodėl vaikas turi du tėčius?

U.Kiguolis sureagavo – priminė Vaidui jo brolio Donato istoriją, kada šis paliko žmoną Dainę dėl šokių partnerės Rasos Židonytės, bet vėliau sugrįžo. 

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Monika Linkytė ir Vaidas Baumila linksminosi atrakcionų parke
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Monika Linkytė ir Vaidas Baumila linksminosi atrakcionų parke

Įsikišo ir Monika Šalčiūtė – puolė ginti U.Kiguolį, pasijuokė iš V.Baumilos, patį pamokė tolerancijos ir pabarė, kad į viešumą kelia asmeninius dalykus.

V.Baumila nutarė atsiriboti – paragino gerbėjus būti tolerantiškais, baigti „garbinti ir sekti kvailius“. 

Tačiau paskutinį žodį vis tiek panoro tarti U.Kiguolis – surašė penkis patarimus seksualinėms mažumoms, kurių paisant, žada, „juos gerbs ir toleruos“.

Žmonės.lt publikuoja socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbtą U.Kiguolio komentarą: 

Labai norėjau parašyti piktą postą, bet.. Išsimiegojau ir nusprendžiau, kad „mazgotės“, vadinantys save žymiais muzikantais, bet neišlipantys iš skolų, yra neverti tiek daug to mano dėmesio. Galėčiau daug pasakoti apie tokių artistų potraukį narkotikams, abejoms lytims, begalinę aroganciją ir chamiškumą, bet kam to reikia, laikas visada viską sustato į vietas.

Šį kartą paskaičiau komentarus viešuose straipsniuose, pasirodo, nėra taip blogai, kaip atrodo. Žmonių, suprantančių, kad žemos moralės tipelis leidžia sau per daug, yra gerokai daugiau, nei aklų ir kurčių jo fanų.

Norėčiau kreiptis atskirai į homoseksualus. Kad ir kaip mane, save vadinantys žymiais žmogeliukai, bandytų su jumis supriešinti, aš neturiu jums nei baimės, nei neapykantos. Aš gerbiu jus ir jūsų pasirinkimą. Belieka jums tik gerbti mano. Galima vadinti mane kaip nori, nuo to aš nepasidarysiu kažkokiu kitokiu, nei esu. 

Išduosiu jums paslaptį, ką reikia padaryti, kad jus gerbtų ir toleruotų.

1. Nesisvaidyti aštriais pareiškimais, nevadinti žmonių homofobais vien dėl to, kad jie gimė nuskriaustais gamtos heteroseksualais. Sudegusio cirko artisto pareiškimai puikus pavyzdys, kaip nereikia kiršinti ir skaldyti visuomenės. 

2. Nereikia tos mūsų mažytės grupelės išsigimėlių, tradicinės šeimos sergėtojų, vadinti kvailais, „urodais“. 

3. Nereikia cituoti nejuokingų humoristų, kurių humoras yra tyčiojimasis iš pašnekovų. Nemačiau nė vieno homoseksualaus asmens, kuris būtų išsilavinęs, subrendusi asmenybė be kompleksų, kuris visam pasauliui rėktų apie savo orientaciją. Tai daro tik kompleksuoti žmonės. 
Apskritai nereikia jaustis kažkuo išskirtinesniu, nei bet kuris kitas mūsų mažytės planetos žmogelis. Nereikia prievarta lįsti kitiems į akis. 

4. Nereikia nusispjaut į žmones, tikinčius Dievo sukurtomis vertybėmis.

5. Nebūkite kaip juodaodžiai, kuriems baltaodžiai visada kalti, kai kas nors vyksta ne taip juodaodžių gyvenime.

Jei bent tiek sugebėsite, būsite gerbiami bei toleruojami. M.A.M.A apdovanojimai puikiai parodė, kokie homoseksualai yra verti pagarbos, kokie ne.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Monika Šalčiūtė ir Ugnius Kiguolis
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Monika Šalčiūtė ir Ugnius Kiguolis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius