Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ūkininkas ieško žmonos“ senjoras Juozas: „Kartais net susigraudinu iš vienatvės“

Aštuntą dešimtį bebaigiantis alytiškis Juozas – pavyzdys daugeliui solidaus amžiaus žmonių, pasismerkiančių tyliai vienatvei. „To mūsų laidoje dar nebuvo! – išgirdusi apie TV3 pasimatymų projekto „Ūkininkas ieško žmonos“ dalyvio Juozo amžių, netikėtumo neslėpė „piršlienė“ Gintarė Valaitytė. − Amžius meilei – ne kliūtis“, – tikina ji, kviesdama visas merginas ir moteris rašyti laiškus drąsiam projekto dalyviui.
„Ūkinininkas ieško žmonos“ dalyvis Juozas
„Ūkinininkas ieško žmonos“ dalyvis Juozas / TV3 nuotr.
Temos: 1 TV3

Trečiasis „Ūkininkas ieško žmonos“ sezonas šią vasarą prie ekranų kviečia ne tik vienišas merginas, bet ir garbaus amžiaus damas. Gyvenimo džiaugsmu trykštantis, energingas, ryžtingas, guvus ir moterišką draugiją mėgstantis Juozas ieško gyvenimo draugės, bendramintės ir bendrakeleivės: „Jaučiuosi vienišas. Noriu bendrauti, dalintis mintimis. Ieškau sielos draugės, išsilavinusios, komunikabilios, atviros ir nuoširdžios moters, su kuria būtų įdomu ir gera kalbėtis, dalintis saulėlydžio mintimis ir prasiskaidrinti kasdienybę.“

77-erių Juozas, gyvenantis Alytuje, svajoja dienas leisti kaimo sodyboje, atokiau nuo miesto triukšmo – ir žiemą, ir vasarą dviese. „Norėčiau, kad moteris būtų geraširdė ir nuolanki, nesibaidytų darbų – su kuria kartu galėtume spręsti buities klausimus, vienas kitam pagelbėti kasdieniuose rūpesčiuose“, – sako jau 14 metų našlaujantis Juozas.

Buvęs kultūros namų direktorius, vėliau – melioratorius, kultūrinių renginių ir festivalių dalyvis ir lankytojas Juozas, anksčiau su šeima gyvenęs visavertį, aktyvų gyvenimą, šiuo metu vaduojasi iš vienatvės minčių ir viliasi vėl turėti šalia savęs gyvenimo draugę.

Juozas dainuoja Alytaus senjorų chore, ryto saulę pasitinka parke, o vakarais keliauja prie Nemuno, neslėpdamas – kartais net susigraudina iš vienatvės – taip norisi artimos sielos šalia, savo žmogaus – suprantančio, palaikančio, bendraminčio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius