-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Urbonavičiūtė ir jos vyras vėl leidžia laiką drauge

Populiari dizainerė Daiva Urbonavičiūtė ir jos vyras Skomantas Janonis pastaruoju metu vis dažniau pastebimi vėl laiką leidžiantys drauge. Ar tai reiškia, kad porai pavyks išsaugoti smarkiai suklibėjusią santuoką?
D.Urbonavičiūtė su vyru
D.Urbonavičiūtė ir S.Janonis susituokė Bernardinų bažnyčioje Vilniuje. Daugelis poros draugų norėtų, kad jie įveiktų užklupusias bėdas ir vėl džiaugtųsi santuoka bei pirmagimiu būdami drauge. / L.T. archyvo nuotr.

Prieš keletą mėnesių žiniasklaida mirgėjo pranešimais, esą dar neseniai susituokusių ir susilaukusių pirmagimio garsios dizainerės D.Urbonavičiūtės ir reklamos agentūros darbuotojo S.Janonio santuoka byra į šipulius. Neva dizainerės vyras susirado naują draugę vilnietę Kotryną S. ir D.Urbonavičiūtė neapsikentusi vyrui liepė išeiti iš namų bei pagalvoti, kaip gyvens toliau.

Tuo metu, kai S.Janonis nebegyveno su D.Urbonavičiūte, įvairiuose renginiuose vilniečiai jį matydavo su naująja drauge. Naujoji pora nesislėpė nei nuo visuomenės akių, nei nuo TV kamerų ar paparacų blyksčių. Juos ne kartą galėjome išvysti per TV bei įvairiuose renginiuose. Panašu, kad tuo metu naujai iškepta pora žaidė „pelės ir katės“ žaidimą. Viešumoje nevengė rodyti savo santykių, tačiau paklausti žurnalistų, išsisukinėjo. Galiausiai yla vis tiek išlindo iš maišo, kai D.Urbonavičiūtė sutiko duoti interviu vienam šalies dienraščiui ir papasakojo apie situaciją.

Santykių niekada neneigė

Nors sulaukusi žiniasklaidos dėmesio Kotryna S. iškart atsitvėrė tylos siena, portalui 15min.lt dar praeitų metų lapkritį pavyko trumpai pasikalbėti su mergina. Santykių su S.Janoniu 15min.lt mergina tuo metu nepaneigė.

– Ar Skomantas gyvena pas jus, Kotryna?

– O kodėl jis turėtų gyventi pas mane?

– Tai jis nuo šio šeštadienio negyvena pas jus?

– Jeigu galima, aš nekomentuosiu.

– Ar galite paneigti, kad esate S.Janonio meilužė?

– Aš nekomentuosiu.

– Tai kalbos apie jus – iš piršto laužtos?

– Aš nieko nekomentuosiu, nes neturiu ko pasakyti.

– Poros draugai sako matę jus aistringai besibučiuojančius „Nokia trends lab“ renginyje.

– Aš nieko nekomentuosiu, viso gero.

Pora vėl drauge

Pastaruoju metu S.Janonis ir D.Urbonavičiūtė viešumoje vėl ne kartą pastebėti laiką leidžiantys drauge. Šaltinių teigimu, dar praeitą sekmadienį pora lankėsi Bernardinų bažnyčioje vykusiose vakarinėse mišiose. Abu sutuoktiniai priėmė komuniją. Toje pačioje bažnyčioje D.Urbonavičiūtė ir S.Janonis susituokė. Be to, S.Janonis ir D.Urbonavičiūtė drauge lankėsi populiarios grupės koncerte.

Naujienų portalas 15min.lt susisiekė su D.Urbonavičiūtės vyru ir pasiteiravo, ar jau galima sveikinti porą susitaikius po išsiskyrimo. Telefonu atsiliepęs Skomantas patikino, jog laikosi gerai, tačiau išgirdęs 15min.lt klausimą per akimirką suirzo.

„Ne, negalima to pasiteirauti. Nu tai man padėt ragelį neatsisveikinus ar kaip čia su jumis mandagiai elgtis? Po to parašysit, kad padėjo ragelį. Atsisveikinu: ačiū, kad skambinat, labai malonu, iki pasimatymo“, – greitakalbe išbėrė S.Janonis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius