-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ušackas rado laiko įteikti gėlių buvusiai mokytojai

Penktadienio vakarą „Auksinėje blykstėje“ pamatysite tikruosius garsių Lietuvos žmonių veidus. Kadangi asmenybė ir žmogaus charakteris formuojasi mokykloje, į laidą pakviesti garsenybių mokytojai neslėpė nieko apie savo buvusius auklėtinius.
URM ministras Vygaudas Ušackas
URM ministras Vygaudas Ušackas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Laidoje viešėjusi Skuodo Bartuvos vidurinės mokyklos, kurią baigė ne tik „Auksinės blykstės“ vedėja Živilė Vaškytė, bet ir Užsienio reikalų ministras Vygaudas Ušackas, chemijos mokytoja Nijolė Mlinkauskienė pasakojo apie savo mokinius, kurie, palikęs mokyklą ir jos kabinetą, tapo žinomais net tik šioje mokymosi įstaigoje.

„Auksinės blykstės“ studijoje ponia Nijolė atskleidė, kokio būdo buvęs dabartinis užsienio reikalų ministras ir kuo ją sugebėdavęs nustebinti. Nors ir labai įtemptos darbotvarkės varžomas, V.Ušackas pasirodė laidos filmavime, nes troško po daugelio metų pamatyti savo mokytoją ir įteikti jai gėlių. Iš netikėtumo mokytoja trumpam prarado kalbos dovaną, bet vėliau džiaugėsi, kad teko tokį mokinį turėti ir dar išvysti jį televizijos laidoje.

Prisėdęs pasikalbėti su buvusia mokytoja, ministras su džiaugsmu prisiminė mokyklos laikus ir kokių švelnių išdaigų buvo padaręs. Mokytoja Nijolė patvirtino, kad V.Ušackas buvęs puikus mokinys ir neturėjo galimybių išdykauti ar krėsti piktų pokštų, nes jo mama dirbo pradinių klasių mokytoja toje pačioje mokykloje ir bet koks sūnaus nusižengimas būtų akimirksniu pasiekęs jos ausis.

Kokie jausmai aplankė ministrą prisiminus mokyklą ir ką apie jį mena mokytojai – jau penktadienį 19.10 val. „Auksinėje blykstėje“ per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius