Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ūsus užsiauginęs Juozas Statkevičius ruošiasi naujam projektui: intriguoja apie debiutą kine

Dizaineriui Juozui Statkevičiui stiliaus pokyčiai – kone įprastas sezono atsinaujinimas. Įvaizdį profilaktiškai vis pakeisti mėgstanti pakeisti mados pasaulio garsenybė nevengia eksperimentuoti: nešiojo ir ilgus, ir trumpus plaukus, buvo ir barzdą užsiauginęs, o ir ūsus kadaise turėjo, nors pastaruoju metu nuo jų savo gerbėjus jau buvo atpratinęs.
Juozas Statkevičius ir Dalia Ibelhauptaaitė
Juozas Statkevičius ir Dalia Ibelhauptaaitė / Žygimanto Gedvilos ir Vidmanto Balkūno nuotr.

Tačiau penktadienio vakarą LRT sezono atidarymo šventėje apsilankęs J.Statkevičius nustebino – čia jis pasirodė vėl atsiauginęs ūsus. O tokį stilių, kaip pats sako, pasirinko ne šiaip sau – tai naujo projekto dalis.

„Mintis labai paprasta – turiu tokį kontraktą, dirbu su viena kompanija, kur reikalingas toks įvaizdis. Apie tai kalbėti kol kas negaliu, tačiau pažadu – kitų metų gegužę viską sužinosite“, – intrigavo žinomas šalies dizaineris.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Juozas Statkevičius
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Juozas Statkevičius

Koks tas naujas projektas, jis kol kas neišduoda, tačiau užminė intrigą, jog jo laukia nauji iššūkiai ir netikėtas amplua, dizaineris prasitarė einantis į kino rinką. O paklaustas apie Holivudą, paslaptingai šypsojosi tikindamas, kad kol kas apie tai kalbėti jam neleidžia sutartis.

Šiandien dėl užsiaugintų ūsų jis sako sulaukiantis nemažai aplinkinių dėmesio, daugelis jam negaili ir komplimentų. Tačiau pats jų sako per daug nesureikšminantis. „Dirbdamas veidrodžių karalystėje aš į tuos veidrodžius net nepažiūriu, nors gal visiems atrodo, kad aš nuo ryto iki vakaro stoviu prie veidrodžio. Tačiau prie jo daugiau stovi mano klientės, mano aktoriai, muzikantai, bet ne aš. Į akis visi sako, kad gražu, tinka, o ką sako už akių, manęs nelabai ir jaudina“, – 15min kalbėjo J.Statkevičius.

Dizaineris įsitikinęs, kad nuolat keistis, atsinaujinti – būtina. Esą tuomet tampa sunkiau pastebėti kaip tave laikas doroja. Būtent šiuo principu vadovaujasi ir jis pats – nuolatinis atsinaujinimas neleidžia jam senti.

„Tuomet kažkaip morališkai lengviau, neatrodo, kad metai taip greit bėga“, – juokavo jis.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Juozas Statkevičius ir Dalia Ibelphautaitė
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Juozas Statkevičius ir Dalia Ibelphautaitė

Juolab, kad J.Statkevičius nuolat seka ir mados tendencijas, nuo jų stengiasi neatsilikti ir pats, todėl pokyčiai, vis atnaujinamas įvaizdis – tiesiog būtina.

„Juk jei važinėji po pasaulines parodas, jei stebi tendencijas, tai vieną sezoną gali būti vienoks, kitą kitoks, tas įvaizdis nieko nereiškia. Nors... dabar iki gegužės turiu būti su ūsais“, – pasakojo J.Statkevičius.

TAIP PAT SKAITYKITE: LRT iškilmingai pristatė naują iššūkių sezoną: mėlynu kilimu žengė būrys žvaigždžių

TAIP PAT SKAITYKITE: Verslo ir kultūros atstovai Vilniuje pirmi išvydo vieną didžiausių privačių meno kolekcijų Europoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius