-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Už kalbėjimą telefonu prie vairo pareigūnams įkliuvęs Deivis: „Skambino močiutė“

Į gimtąją Klaipėdą prieš porą dienų grįžęs Deivis Norvilas įkliuvo pareigūnams, vos įvažiavusį į miestą jį sustabdė policija. Dainininkas pažeidė kelių eismo taisykles – jis vairuodamas kalbėjo telefonu ir nenaudojo laisvų rankų įrangos.
Deividas Norvilas-Deivis
Deividas Norvilas-Deivis / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„Važiavau vaidinti spektaklio į Klaipėdą. Tik įvažiavau į miestą, dar mintyse pasidžiaugiau, kad – oo, pagaliau namo sugrįžau.

Ir paskambino močiutė... Pakėliau ragelį stovėdamas degant raudonam šviesoforo signalui ir vos pradėjau važiuoti – kur buvę, kur nebuvę iš kažkur iššoko pareigūnai“, – 15min pasakojo Deivis.

Pasak jo, tuomet kelyje vyko reidas, Deiviui teko susimokėti 60 eurų baudą.

„Jeigu vairuoji mechaninę pavarų dėžę, tai kalbėti telefonu tampa gerokai pavojingiau, nei tuomet, kai vairuoji automatą. Nesu ekspertas, aš nukentėjęs, todėl dabar galiu dūsauti ir pykti, tačiau suprantu, kad teisingai tą baudą gavau, kalbėjau taip, kaip neleidžiama“, – sakė jis.

Dėl savo poelgio dainininkas sako besigailintis ir ateityje žada vairuoti atsargiau ir atsakingiau. Į Panašią situaciją jis įkliuvo pirmą kartą.

15min primena, kad į panašioje situacijoje neseniai atsidūrė ir dainininkas Žilvinas Žvagulis. Prieš pat Velykas, kovo 31-ąją, jis buvo sustabdytas kelyje dėl to, kad vairuodamas automobilį kalbėjo telefonu. Maža to, vėliau paaiškėjo, kad jis išvis neturėjo teisės vairuoti. Tuomet jam buvo skirta 50 eurų bauda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius