Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Už sūnaus gimimą iš vyro gautą dovaną I.Stumbrienė saugo seife

Jau šį pirmadienį 20.30 val. TV3 gyvenimo būdo laidos „Gyvenimas yra gražus“ žiūrovai vieninteliai turės galimybę išvysti Ingos ir Aivaro Stumbrų sūnaus Gabrieliaus krikštynų vaizdus bei išgirsti, kaip buvo daugiau nei du mėnesius planuojama šventė.
Stumbrų atžalos krikštynos
Stumbrų atžalos krikštynos / TV3 nuotr.

„Norėjome, kad tai būtų įsimintina diena, skirta tik artimiausiems mums žmonėms“, – sako buvusio prezidento dukra, paklausta, kodėl trijų mėnesių antrosios atžalos krikštynų datą kruopščiai saugojo nuo žurnalistų.

Tačiau „Gyvenimas yra gražus“ kūrėjams Stumbrų šeima atvėrė šeimos duris ir laidos kamerą įsileido ne tik į iškilmingą krikštynų ceremoniją Šv. apaštalų Perto ir Povilo bažnyčioje, bet ir į vėliau vykusią nedidelę puotą, kurios metu į dangų kilo degantys žibintai ir kuriai specialiai buvo pagamintas mėlynos spalvos tortas.

Ką už sūnaus gimimą Ingai padovanojo jos vyras Aivaras?

„Tą dovaną saugau namų seife“, – interviu metu prisipažins garsi moteris.

Nors sutuoktinis ir toliau svajoja apie gausią penkių vaikų šeimą, tačiau pati Inga į šiuos planus jau žvelgia atsargiau. Kaip apskritai Stumbrų gyvenimą pakeitė Gabrieliaus gimimas?

„Dabar sveriu mažiau nei iki gimdymo. Auginti du vaikus yra didelė atsakomybė. Tačiau dalinamės pareigomis. Aivaras keičia sauskelnes, o aš sūnų maitinu. Ar nepasiilgau veiklos? Labiau pasiilgau mokslų, bet labiausiai – akimirkų, kurias anksčiau skirdavau dukrai. Dabar ji šiek tiek nuskriausta“, – laidoje atviraus europarlamentaro Rolando Pakso dukra, atskleisianti ir slaptus jųdviejų su vyru troškimus apie augančio sūnaus karjerą.

Išskirtinis pasakojimas apie buvusio Lietuvos prezidento anūko krikštynas – tik laidoje „Gyvenimas yra gražus“ jau šį pirmadienį 20.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius